tisdag 27 augusti 2013

Ett vrak.



Jisses vad trött man kan bli! Igår trodde jag helt allvarligt att jag möjligtvis hade blivit överkörd av en lastbil? Hur skulle man annars tolka att varenda muskel i hela kroppen värkte och lederna också?

Eller var det möjligen så att jag jobbade första dagen efter jag varit hemma...och med lunginflammation? Kan det möjligen vara så? ;-)

Idag är jag också helt slut. Hjärnan är hyfsat pigg men kroppen är som ett vrak. Träning är liksom bara att glömma för stunden. Känns som om det kommer dröja åtminstone 2 veckor innan det ens är tänkbart?!

Trots att min klass är en riktigt "tung" klass så kan jag ibland bara känna att herregud vad det är roligt att lära ut!! Tänk om man bara slapp all nedrans administration och dessa eviga dokument....Idag har jag t.ex. diskuterat vad frön är för något och vi har letat frön. Låter kanske självklart vad frön är men det finns tusen frågor som man inte tänker på som vuxen....och vad roligt det är att "upptäcka" något på nytt. Sedan finns det en massa saker som jag inte gillar med yrket, inte kul att få ta en massa skit från föräldrar, jobba 60 timmar i veckan, inte hinna ta rast eller gå på toa under en arbetsdag, fullkomligt usel lön för det jobb man gör och de krav som ställs, alla disciplinära problem osv.

Nu ska jag ta min ömma kropp och försöka få ihop middag....och kanske har en viss blus kommit? Det är stekhett i klassrummet på dagarna...

torsdag 22 augusti 2013

En lugn dag.

Kan man vara latare än jag idag? Eftersom jag vill jobba på måndag så har jag gett mig den på att jag minsann ska vila som aldrig förr. Och så vill jag bli frisk så jag kan ta tag i träningen igen....

Så jag parkerade i soffan hela förmiddagen och såg på filmer. Ojoj, det här kan man ju vänja sig vid....

På eftermiddagen nu så blev jag lite lätt rastlös och sorterade en låda som det var allmänt kaos i, slängde i lite tvätt i maskinen och plockade ihop packning till barnen. De ska åka iväg över helgen med farmor och farfar. Vi skulle har gått på fest, nu blev den tyvärr inställd (inte bara för att jag är sjuk), men barnen vill gärna vara med farmor och farfar ändå så de får åka. Men det lär bli tyst och tomt hemma...

Och så är min manbait på väg. Ska bli spännande att se om den passar mig...

Att hjärnan är pigg gör också att jag skulle kunna planera en massa saker för jobbet...men det kan jag ändå inte, av två skäl. Ett, min kollega ska också vara med och två, jag har inte allt material här hemma. Men jag får väl sy en gympapåse till dottern istället. Tror nog hon gillar den...rosa med kaniner..

Ha en bra kväll och njut av sensommaren!

Kram!

onsdag 21 augusti 2013

Tröst för mig

Jag beställde hem manbait sleeveless i svart nu. Får vi se om den blir bra.

Sedan tyckte jag att det var så synd om mig när jag skulle hem från jobbet idag så jag stannade i affären och handlade några böcker, någon film och lite godis.

Godiset trodde jag skulle vara gott. Men blä! Det var inte alls så gott. Skulle inte ha köpt!

Böckerna och filmen tänkte jag klämma nu när jag måste vara hemma och inte har någon ork. Men sitta i soffan och titta på film kan jag ju. Om man tar paus när jag hostar förstås... hehe.

Är faktiskt lite deppig över att jag nu varit sjuk i över 1 ½ vecka och inte kunnat träna. Jag som kom igång innan... Och inte lär det blir något förrän jag känner mig bra. Har ju haft lunginflammation förr och jag vet bättre än att sätta igång och träna innan man är bra....


Kram!

Nere för räkning

Jaaa...ni.

Sov hyfsat i natt. Vaknade strax före sex bara. Sedan sedvanlig hostning i en timme. Kände mig inte bra i morse alltså. Gick till jobbet- har ju massa kul på g där!- men efter att ha hostat hela första timmen (stackars elever- de var ovanligt tysta istället var det jag som hostade och störde....Efter första timmen så hade barnen slöjd så jag ringde vårdcentralen. För nu kändes det värre. Så mycket har jag inte hostat innan. Trodde ju att jag var på väg att bli bättre?! Kom upp, sa de.

Träffade min (fantastiska) läkare, hon är så bra!, hon lyssnade på vad jag berättade. Lyssnade på mina lungor...och japp, där bubblade det visst....

Lunginflammation.

I tidigt stadium men det värker faktiskt på höger sida, det gör det ju. Jag trodde att det var för att jag suttit och sovit och därmed att jag fått ont i ryggen....Men tur i oturen att jag ändå gick dit för nu tror (och hoppas jag) läkaren att jag borde orka jobba på måndag. Bara jag tar det lite lugnt. Men vila några dagar först absolut. Så nu är jag hemma. Och imorgon och på fredag.

Suck. Hostar ju som en tok men det känns ju så trist. Och uppstarten som är viktig. Nu finns det risk att det blir stökigt istället. Min klass är ju lite orolig. Så himla trist för de var sååå duktiga i morse. Arbetade tyst och flitigt! Jag var så stolt!

Nåja. Allt går ju att fixa, även om det blir merjobb för mig att "få ordning på det" när jag är tillbaka.

Och träningen, ja den får nog vänta liiiite, va.....

Kram!

tisdag 20 augusti 2013

Host, host...

Ja här har det varit tyst. Irl också, i helgen iaf. På söndagen kom rösten tillbaka. Men att ha ett jobb där man pratar hela tiden/ofta....ja det ger ju vissa effekter...det är svårt att sitta och planera tillsammans utan att säga något....eller att leda en klass....haha. Idag låter jag inte så bra...och hostar så jag tror jag ska dö...Vaknar vid fyra-tiden på natten och sedan ligger jag och hostar...inget hjälper.  Att jag sedan blir andfådd av minsta lilla, som att prata och gå samtidigt...., känns inte heller så bra. Går också och småsvettas...(inte så fräscht men inte i floder utan så att man känner sig fuktig över kroppen...inte sådan där rinnsvett från armhålan liksom ;-) )

Vet faktiskt inte vad jag ska göra. Har verkligen inte tid att sitta på VC och häcka en förmiddag. Inte brukar de heller göra något- man måste oftast ha hostat i 2-3 veckor innan de ens bryr sig.

Några tips någon? Hur ska jag bli av med detta elände?

Har ju massor av roliga projekt och teman på gång som jag inte vill missa på jobbet!

Nu ska jag knyta mig istället. Och så har jag ju fått gnälla lite, det kanske gör det mer uthärdligt?!

Go´natt!

fredag 16 augusti 2013

Varför man inte ska jobba...

...när man är sjuk. Med halsont och kuvad feber med ipren i 3 dagar har jag jobbat.... Dumt? Oerhört. Men det går inte att missa uppstartsdagarna! Inget schema blir gjort, inga papper fixade, inga förberedelser....uppropet skulle bli en mardröm...

Men vad har det då kostat mig? Andningsproblem, dödströtthet och...jag har tappat rösten! Riktigt illa...väser i bästa fall fram mina ord...

Så nej, jobba inte när ni är sjuka. Särskilt inte om rösten är en del av ert arbetsverktyg...

Det blir en tyst helg här. Några tips på hur man får tillbaka rösten snabbare?

Kram!

Varför kan jag inte sluta tänka på den?!

Den där blusen. Den där ärmlösa blusen. Som min hjärna säger är snygg men som samma hjärna också viskar: det blir kallare sedan, hur ska du ha den då? Kommer du hinna ha den? Kan du ha den- du som inte har så smala armar? (det var inte min hjärna det där sista utan Jante...) Hjärnan fortsätter också med att hävda att eftersom jag inte riktigt kom överens med Burning Beauty tie shirt pga av halsen...så varför skulle jag trivas i denna?!

Ändå kan jag inte släppa den. Får för mig att den är perfekt till Shibori skirt. Som jag har en annan kombo till just nu. Men den kombon visar rumpan mera ;-)

Så hur ska man resonera? Att eftersom jag tvekar så ska jag inte skaffa den? Eller ska jag skaffa den nu eftersom om jag velar för länge och tillsist bestämmer mig för att den är rätt- så kommer den vara tokslut överallt. Eller om jag inte skaffar den - kommer jag gräma mig i evigheters evigheter? Eller är det bara någon slags hets från min sida?!

Hjälp mig här!


torsdag 15 augusti 2013

Sluta tjata om hösten!

Nu är jag lite less.

Less på alla människor som tjatar om "sommarens sista dagar", "Nu är sommaren slut".....Vaddå? Det är fortfarande augusti! Om skolorna började i september är jag övertygad om att vi skulle anse augusti och tiden nu som sommar. Visst, många vill ha sin semester i juli och när då semestern är slut så känner de att nu är det snart höst osv osv. Men varför gör vi detta?!

De flesta av oss gillar sommaren, värmen, solen, ljuset osv. Varför förstöra de dagar som återstår med att hävda att "ja det blir ju svårt att komma upp i nån värme när det var 9 grader i natt". Jamen vad hände med positivt tänkande? Idag är en sådan dag. Ja, det finns en kyla, eftersom det blåser. Men det är faktiskt 21 grader. Solen skiner från knallblå himmel. Är inte det sommar?!

Jag räknar med fler varma dagar, fler dagar med blå himmel och varma eftermiddagar. Tänk om vi får en indiansommar? Vem vet...

Det är inte högsommar. Men det är sommar fortfarande. Kalla den sensommar då. Men sommar är det. Basta!

Ha en bra eftermiddag och njut- njut-njut- det tänker jag göra i solstolen!

tisdag 13 augusti 2013

Det var då själva....

Har man otur eller otur?!

Första gången på evigheters evigheter som jag inte känt ångest inför att börja jobba. Första dagen kändes helt ok. Vi fick mycket tid att fixa ordning i klassrummet efter den sk. "städningen" som skulle ha skett. Nu var det inte så städat som det skulle varit men ja,ja. Dock fick jag fönstren putsade- det är första gången på mer än 10 år det! Det går framåt....

På eftermiddagen började jag känna att det brände i halsen. Jaså, är magen igång igen tänkte jag. Konstigt, jag som inte känner mig ett dugg stressad? På väg hem- nu gjorde det ont....Ikväll. Frusen. Ont i halsen sådär vidrigt. Värk i knän. Fy fabian.

Har försökt packa väskan och tänka smart. Tur att vi fått lyxen av enkelrum. För jag ska på 2 dagars konferens och om jag inte får feber är det ju inte läge att bli sjuk liksom. Det har hänt mig en gång förut, att jag blivit sjuk de här första dagarna. Men tänkte att det händer väl inte igen?

Nåja, har försökt dricka varmt te, trots att det gör ont vid varenda klunk, och hällt i mig c-vitamin. Håll tummarna för mig att det går över imorgon! Till på köpet ska vi ta kort som ska ut på hemsidan också....Bli väl lysande...

Kram på er och har ni några tummar över så håll dem för mig är ni snälla! Nu ska jag försöka sova bort eländet!

måndag 12 augusti 2013

Sista semesterdagen

Ja så var det dags igen då. Vädret är lika ombytligt som mitt humör- nä, det var inte sant. Ombytligt är vädret, men jag är på förvånansvärt okej humör. Får väl se om jag kan somna ikväll...Hade megahuvudvärk igår och var tvungen att gå upp kl. halv två och ta migränmedicin...Vill helst slippa det ikväll...

Idag har jag träffat "´sören" som dottern säger. Fått klippa bort lite sommarslitet. Maken mår fortfarande dåligt och har idag i princip endast orkat skjutsa sonen till hockeyträning. Jag ska cykla med andra sonen till fotbollsträning. När han tränar hade jag tänkt pw. Om nu vädrets gudar kan vara lite snälla mot mig? Klart jag kan gå i ösregn men det är himla mycket trevligare om det inte regnar liksom...

Stannade en stund i vårt centrum efter klippningen- letade hårsnoddar och cc-kräm. Gick sådär va...Hårsnoddar hittade jag för 10kr i blåa färger. Går väl bra. CC-kräm, Lumenes ska vara bra, hittade jag tester på och nä, tycker den "lägger" sig i de (få) rynkor jag har. Och färgerna var konstiga. Den som hette deep var den som var närmast mig?! Måste ha med solbrännan att göra då för jag är då inte mörk normalt sett. Nej, det blev inget köp. Jag har ju inte så mycket smink när jag jobbar och det var ju därför jag tänkte att denna CC måste ju då vara en hit för mig. Allt på en gång!  Men- Får hålla mig till BB om jag ids.Oftast är det bara lite concealer och mineralpuder som gäller för mig.


Ha en skön måndagskväll! Här ska det njutas av de sista skälvande timmarna i "frihet". ;-)

Kram!


söndag 11 augusti 2013

Söndag- en rätt trevlig sådan.

Solen skiner, massa bulliga misstänkta moln här och där men ändå en härlig söndag. Maken sov knappt något inatt pga magproblem och mår jättedåligt idag så det blev ingen tur till byggmax...jag var jättetaggad men men. Har målat lite istället. Hallmöbeln är färdigmålad men skohyllan får sig lite färg också. Hoppas att sista strykningen kan ske imorgon. Så får det blir lite slipning sedan. Maken ska fixa en extra regel under hallmöbeln så att botten blir starkare. Ska bli spännande att se när det händer...

Imorgon är sista semesterdagen och då ska jag till frisören för att ordna till sommarhåret. Klippte mig i början av juni sist...Men jag har ju mest haft håret i knut/tofs så jag har då inte lidit! Kanske blir det lite färgning av håret hemma sedan, vi får se.

Igår tog jag en pw tur med runkeeper och slog lite hastighetsrekord. Jo, ja, jag vet. Men jag är hopplös tävlingsmänniska. Vill alltid prestera. Nu vet jag ju att jag inte kan slå rekord varje gång. Men det är kul när det händer! Hade tänkt att nästa gång ska bli imorgon och kanske även på tisdag kväll eftersom jag sedan ska bort 2 dagar och tänkte slippa släpa träningspryttlar. Tänkte att torsdag kväll är ett bra tillfälle sedan.

Än så länge känner jag tack och lov ingen ångest över att börja jobba. Visst vill jag vara ledig mera. Skulle absolut kunna vara ledig minst en månad till utan problem. Men känner inte den där värsta ångesten nu. Ännu iaf...?

Nu ska jag åter ut till solstolen. Hellre äkta solbränna än Decleoren just nu....Decleoren ger fin färg. Men stinker som sagt. Blä. Lite nagelmålning vill jag också få till. Funderar dock mest på färgen. Blått eller orange? Orange passar ju till allt så kanske den? Men så jag sommarfavoriten Sunday funday....Hm? Den är ju mer korall och hm,hm. Vilka i-landsproblem....

Kram!

Och njut av solen om ni har den på besök hos er! :-)


fredag 9 augusti 2013

I´m sorry..... Men hockeymatch piggar upp!

Jag är ledsen. Men jag kan inte hålla med många andra. Decleors seft-tanning stinker. Minst lika illa, eller i mitt tycke, ännu värre än en del jag provat förr. När man smörjer in den så känner man en svag doft. Den doften blir bara värre och värre. Kände av den hela natten och bara man rörde sig så kom BUS-doften emot en. Usch! Just nu känner jag bara för att hoppa i duschen för att blir av med lukten- isch!
Ledsen- men den här var inte bra....

Jag återgår nog till Åhlens egna BUS som jag använt förr. Den luktar också, men inte alls lika mycket som Decleors, och väldigt lite när det "verkat" klart.

Får återgå till den här!

Ha en bra dag- här väntar knattematch med sonen, hockey, ikväll. De ska spela match innan de stora stjärnorna kliver in. JHC har Niklas Kronwall och polare på en uppvisningsmatch. Kostnadsfritt!

Klara spelare:
Niklas Kronwall, Detroit
Jonathan Ericsson, Detroit
Gustav Nyqvist, Detroit
Jonas "Monstret" Gustavsson, Detroit
Mikael Samuelsson, Detroit
Johnny Oduya, Chicago
Marcus Krüger, Chicago
Gabriel Landeskog, Colorado
Jacob Josefsson, New Jersey
Niklas Grossman, Philadephia
Henrik Tallinder, Buffalo
Patric Hörnqvist, Nashville
Jacob Dahlström, Södertälje
Mattias Norström, ex Los Angeles, Dallas
Daniel Rudslätt, ex AIK

Och efter en veckas hockeyträningsläger så är det väl klart att sonen ska få se! Några av knattarna ska också få vara med på de "storas" uppvärmning...min son hör dock inte till dem, men det gör inget. Han ska ju få spela knattematchen mellan deras uppvärmning och själva matchen! :-)


Kram!

torsdag 8 augusti 2013

Inte många knop idag inte..förutom träningspasset då!

Sov som en död i morse. Därav sen uppstigning och sen frukost.  Den nedrans handleden och några fingrar värker värre än någonsin. Igår var jag tvungen att ta en Voltaren...Måste väl bita i sura äpplet och gå till VC. Blä.

Bestämde mig sedan för att ta träningsrundan tidigare i dag. Maken och jag har gått ihop men nu har de ju varnat för stora regnmängder så jag ville ut innan skyfallen kommer... Det var otroligt skönt att pw idag! Slog alla rekord....både kilometertid och sträckan. Nice. Sedan är säkert inte kilometertiden något wow i sig om man jämför med alla vältränade men jag är nöjd. (för stunden- som den tävlingsmänniska jag är så lär jag vilja slå tiden nästa gång...). Nästa pass ska bli på lördag.

Igår hämtade jag ut Miss me capri boyfriend jeansen. Så otroligt sköna! Skönare jeans har jag aldrig haft! Mjuka och lite högre i midjan, utan att vara för höga. Wow! Dessa kommer absolut att användas- om nu vädret, tillåter men det räknar jag med, att det fina vädret inte är helt slut! Kan iaf rekommendera Miss Me- igen (har ju andra jeans därifrån)...och deras fickor sitter så att rumpan inte ser större ut än vad den är! Det bästa är att de ofta går att få tag i på rea, både långa och capri, om man bara kan vänta till säsongsbytena!

Ha en bra kväll- nu ska jag fixa middag! (och borde baka bröd- men är osäker på hur det ska gå med handleden....så typiskt att det är höger hand också. Bara att skriva på datorn gör ont. )

Kram!


onsdag 7 augusti 2013

Mulet och målandet får flytta inomhus...och fotografering på G- hu!

Ja, enligt Yr ska det inte komma något regn och vara 26 grader varmt. Nu ser verkligheten inte ut så. Det är mulet och mörknar så jag vågar inte göra de sista strykningarna utomhus...Lite synd för nu måste jag rigga upp allt i ett av våra "byggrum"....hade varit skönt att slippa. Men men, vill ju gärna bli klar med målandet så jag kan bygga ihop möbeln efter 12 timmars torkning och sedan slipa. Sedan får den stå och torka lite extra innan jag sätter den på plats i hallen. Blev sugen på att måla skohyllan också. Kanske kan jag grunda den idag när jag ändå står inne...?

Igår tog maken och jag en powerwalking runda. Hade ont i skenbenen/sidan av benen. Dels beroende på att jag är så rackarns otränad tror jag men också beroende på de där specialskorna som ska träna vaderna tror jag? Nästa tur ska jag ta vanliga löparskorna tror jag och se hur det känns.


Idag ska vi fotograferas! Fick fotografering av min syster i present när jag fyllde år men fotografen finns i Uppsala och dit har vi inte haft tid att åka. Nu är fotografen här så då passar vi på. Vet inte riktigt hur det kommer att gå eftersom jag inte gillar att fotas. Är inte alls fotogenisk helt enkelt. Men skulle vilja ha ett familjeporträtt och så porträtt av barnen en och en och gärna en på mig, om det går, och så en på maken och mig. Tror inte maken är intresserad av ett eget kort. Tanken är dock att vi ska vara utomhus så håll tummarna att det inte kommer något regn mellan ca 4 och 7 ikväll!

Ha en bra dag- nu ska här målas...

Kram!

tisdag 6 augusti 2013

Kombo funnen och målandet fortsätter...och värk i handleden

Tack för tips för kombo med Shibori.

Insåg när jag provade med lite av det jag har härhemma, att hur "kurvig" jag än är så är det faktiskt snyggare att kurvorna/höften syns än att jag försöker dölja. Ser mest hiskeligt stor ut då eller fyrkantig/oformlig. Så jag har klickat hem en enkel topp bara, i svart. Det kommer att bli jättefint.

Målandet fortsätter, jag hoppas att det hinner torka innan ev åska eller regn kommer. Ska ju inte bli någon nederbörd här i dag men man vet ju aldrig! Slipning hoppas jag att jag kan få till imorgon eller på torsdag.

Efter det tänkte jag ge mig iväg och ta en liten träningsrunda. Tränar med den välkända appen Runkeeper och det fungerar bra tycker jag. Inte för att jag egentligen behöver veta kilometertider och sådant men gillar att den påminner att det är dags att träna och det är lättare att hålla tempot hela passet! Är lite sugen på att välja ett färdigt program, men känner att jag måste kolla läget inför jobbet så jag inte stupar direkt liksom...

Går och drar på någon konstig form av inflammation (?) i handleden. Har ätit Voltaren i 5 dagar och mer ska man ju inte göra det, men det är ändå kvar, lite lite bättre. Det konstiga är att det liksom är en "knöl" där det gör superont om man rör. På andra handleden finns inte knölen... Nåja. Vi får se vad som händer. Tycker det känns jobbigt att springa till VC för det och så lär man väl bara få en massa piller att knapra. Tyckte det var jobbigt nog att knapra Voltaren i 5 dagar (dock ej maxdos, tog max 2 per dag). Försöker att inte äta så mycket värktabletter alls numera..Treo endast i undantagsfall. Dock kan jag inte ta bort mina Eeze för då har jag inget mot migränen..

Ha en bra dag!

Träningslinne med lite zebra...?

Letar lite träningslinnen och hittade bl.a. det här.

Vad tror ni om det? Tufft eller fjantigt? Funkar det på den här "gamla tanten"?
Det är visst inbyggd bh också. Något jag egentligen inte "behöver" då jag nästan alltid vill ha min egen träningsbh under. Men här är det väl för att ryggen ska fortsätta att "se snygg ut".  Normalt sett vill jag inte ha för tighta linnen. Tycker inte om att flasha "volangerna" (som Linda så fint säger- väl valda ord!) men det kanske ändå går hem här?



Kombo med shibori skirt?!

Kan ni som har Shibori skirt i porcelain hjälpa till med lite kombo på toppar?

För min del får de gärna vara lite längre så det går över rumpan litegrann. Tips? Behöver då absolut inte vara OM!

Testade Burning beauty tie shirt i almost black men nja...nja...den får nog åka åter. Ärmarna var alldeles för långa för mig och jag har för mycket svank och rumpa för den...blev liksom inte snyggt? Sedan tycker jag att den faller isär i halsen på bilderna (=snyggt) men i verkligheten gör den inte det och jag får lite panikkänsla..

Vad tror ni om Jennie t-blouse i svart? Är lite fundersam på om den bara gör mig till totalt oformlig...?  Eller något annat? Tipsa, tipsa!

I målartagen

Jag målar och målar...

I förrförrgår slipades den gamla hallmöbeln "olper" från Ikea. I förrgår inhandlades färg. Jag grundade med en grå färg.

Igår målades det första lagret med den vita färgen. Den är lite knepig och måste strykas på ganska flödigt...ovant för mig som är en sådan där som gärna målar tunt...

Idag ska det andra lagret på. Fast förmodligen då bara på de ytor som syns. Inuti känns det lite onödigt med två lager?

Sedan ska det torka ordentligt och  skruvas ihop och så ska jag slipa lite här och där för att få det där "patinerade" utseendet. Håller tummarna för att det ska gå bra...har aldrig gjort det förr.

"Shabby chic" lär behövas eftersom möbeln lär få sina skavanker automatiskt...hallmöbel + 3 barn + skor + väskor...ja det blir en del smällar....Ingen idé att det ser superfint ut från början då liksom...

Återstår att se om jag lyckas skruva ihop möbeln rätt också. Hittade inte beskrivningen innan men det ska väl gå. Hoppas jag.

torsdag 1 augusti 2013

Humhum..jeans, BUS och nagellack (och en häck-fråga).

Jag har shoppat.

Ett par Miss me jeans capri boyfriend. På rea, vilket kanske kan göra det mer okej. Sedan blev det visst en Decleor self-tanning också, så jag hoppas att den är så bra som alla säger för jag vill hålla kvar färgen sedan när jag börjar jobba... Men känner mig eg ganska mätt på kläder, så det är lustigt att det ändå blev klickat.
Hittade den för 199kr på donnabeaty.

Men capri-jeansen känns som om de kan komma till nytta på jobbet. (Om nu värmer kommer åter och det blir lite indiansommar. Men det brukar ju bli fint när jag börjar jobba och ännu mer när eleverna kommer åter...). Är inte särskilt sugen på något mer alls, vare sig mollysar eller annat och det känns ganska skönt.

Bilden från MrsSlotte.

Är mer inne i en fas där jag kikar på inredning, byggsaker och nagellack  Älskar Essies nagellack. Till och med en novis som jag kan få det hyfsat snyggt. Just nu har jag visst lite korta naglar, men det var tvunget, så det blir finare sedan när naglarna blir lite längre så jag kan snygga till dem lite. Essies sommarkollektion är helt underbar, men jag kan inte köpa alla helt enkelt. Har SundayFunday (nr 3 från vänster stående) som är en korall med lite glitter i. Det är lite glitter i alla utom den limegröna ( nr 2 från vänster, the more the merrier) och hade jag inte flera blå, lila och fuchsia redan så hade jag köpt en minicube med dessa...

Essies summer collection 2013.
När det gäller byggsaker så är det roliga saker som marksten, fogsand, grus, asfaltering, slipning, målarfärg och spackling som ligger närmast. Inte så roliga saker kanske men...Ja, jag har ett dåligt samvete också. Jag behöver gräva för den häck som behöver planteras. Kan man plantera häck nu? Eller är det jättedumt? Någon som vet?