söndag 5 oktober 2014

Kicks color-id del 2

I torsdags var jag förbi Kicks igen och gjorde om mitt color-id test. Tänkte att jag blekts lite nu! Var väldigt besviken förra gången då jag fick 8 träffar på min nyans....efter en vecka var det 10 träffar. Men få och ingen foundation som jag ville ha. Trist!

Så jag har sett framemot att få göra om testet. Sagt och gjort. Nu blev det K-L3W2. Nu fick jag träff på 43 olika foundations. Kändes mycket bättre. Tjejen som gjorde testet var också mer hjälpsam och vi tittade lite på olika foundations, valde ut några, i rätt nyans och en till för att se skillnaden. Så kul! Vilken skillnad det är när någon lägger ned lite tid och är intresserad (såklart hon vill sälja men det går att visa intresse på olika sätt). Min hudnyans är tydligen mer gul i tonen än vad jag själv vetat om. Förklarar ju varför en del foundations jag har inte alls känns bra. Känns märkligt när man tar på sig dem.... Nu är jag lite knäpp kanske, men jag tänker göra ett till test. I vinter, tänk er december/januari, för att se vilken nyans jag får då. Är det samma eller blir det en annan då. Så inga flaskor som känns för ljusa ryker här. Sparas minsann....

Eftersom jag varit nyfiken på Diors Diorskin Forever så blev det iallafall en flaska av den. Sedan har jag passat på att beställa hem Sensais Total Finish i Almond Beige, min färg tydligen, som touch-up. Min gamla touchup får gå i pension. Har aldrig varit riktigt nöjd med den. Diorskin testade jag att ha i fredags och den höll bra. Ska bli ett antal till dagar innan jag säger något mer om den. Sensais puder har jag inte testat ännu. Den är tänkt att bo i handväskan och jag väntar in dosan.... Här är det compact som gäller för mig. Jag vet inte hur ni andra gör - men jag har svårt att få ihop det att man släpar ett loose powder och borste i väskan? Känns som om produkten skakas runt och jag vet ju hur det är när man öppnar locket på en sådan om den skakats än så lite....Puder överallt!
Jag har nyansen 31.
Hoppas ni har en skön söndag!