torsdag 16 december 2010

Ny telefon? Några tips?

Ja, min telefon har irriterat mig sedan jag skaffade den.  En Nokia xpress music (pekskärm) nr ?? Den fungerar bra att ringa med, etc etc. Däremot får man se till att den inte laddar ur och måste sättas på igen, för det bara går inte....! Ur och i med batteri tills den plötsligt ger med dig och tillåter  dig att skriva in din kod....Idag började den ringa på ett möte och den gick inte att stänga av ljudet?? Helt galet, plötsligt verkade jag lyckats, men sedan upptäckte jag att det kändes varmt i väskan....och farao, telefoneländet var på, verkade ha hängt sig och telefonen var hur varm som helst!


Som den avgrundstekniker jag är så sliter jag upp baksidan och ut med batteriet. Sedan dess är det kört. Telefon = död. Ja den fungerar men det går inte att komma till pin-kodsläge. Den hänger sig...Så den är liksom inte funktionsduglig...känns ju bra när man väntar på aviseringar för diverse julklappar....!!! Jag är så urbota trött på detta så nu börjar jag fundera på en ny telefon...

Har ni några tips? Behöver inte ha för att titta på video etc men vill absolut ha pekskärm, bra batteritid, helst kunna se på den lätt även i solljus..., enkel att förstå sig på menyer etc...

5 kommentarer:

  1. För mig finns bara en fån. Iphone. Dyr-Ja. Stor-javisst. Enkel att hantera - ja. Klarar det mesta-ja./K

    SvaraRadera
  2. säger bara IPONE. Har haft nokia. Har haft sony ericsson med pekskärm men inget kommer upp till den användarvänliga iphone.
    Lycka till :-)

    SvaraRadera
  3. Ah, vilken teleotur..
    Tycker att det är svårt att rekommendera nåt, men jag älskar min ifån också.
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag kan bara instämma med de andra iPhonen är underbar! De första dagarna tyckte jag att det var lite klurigt men det har jag tyckt med alla nya telefoner:) Nu skulle jag inte klara mig utan den..
    Köpepepparkakor är mycket goda de med;) jag förstår att du inte hinner med, jag vet exakt hur trött jag brukar vara vid det här laget.
    Stor kram/C.

    SvaraRadera
  5. Jag är också en mycket nöjd iPhone-användare...

    SvaraRadera