söndag 4 september 2011

Minnet sviker och posten likaså

Söndag kväll.

Vad hände med lördag och söndag? Tja, lördagen gick åt till att vika två-tre ton ren tvätt. Tvätta smutsiga kläder och fylla vikhögen igen..... :-(  Njuta av det fina vädret. Det värsta är att vi gjorde nog fler saker, men jag minns inte vad....?

Idag försvann förmiddagen snabbt då jag sydde en födelsedagskjol och en födelsedagsmysbyxa till en kusin. Riktigt nöjd med kjolen blev jag. Men- som den förvirrade person jag är just nu med minne som ett spikhuvud- så glömde jag fota plaggen.....!!! Men vad 17! Jag hade bestämt mig för att fota- och så bara tvärglömmer jag det? Det är många saker som jag glömmer just nu känns det som. Saker som är viktiga som jag bara inte kommer på förrän det är försent. Jag lägger påminnelser i mobilen- tror ni att det hjälper?- nää...jag ser och hör påminnelsen men just då är jag upptagen och ska på sant Alfons Åberg-manér "bara" göra klart....Fast då är det bortblåst- det jag skulle komma ihåg att göra..... suck. Tidig alzheimer?

Vädret var fint idag i alla fall. Det minns jag. Och jag minns också att veckan som kommer är tuff. Två kvällar med föräldramöten att själv gå på. En kväll då jag själv ska hålla i ett. En eftermiddag, den enda som är kvar, som måste användas till att förbereda mitt eget föräldramöte.  Sedan är det visst fredag? Lägg till APT = lång dag, fotbollsträningar, innebandyträningar, fotbollsmatcher.....you name it! Plus trubblet med att den förbannade posten inte gjort sitt jobb och delat ut de inbjudningar till sonens kalas som vi postat i god tid, så har vi tur kommer de imorgon- dagen innan folk ska svara....F-n man borde få tillbaka pengarna när man postat i rätt tid, breven ska inom samma postnummerområde som man bor i och posten ÄNDÅ INTE kan leverera i tid!!! Då hade vi lika gärna kunnat cykla runt i går och dela ut dem själva! Nu ville vi spara tid och låta folk få dem lite tidigare. Men nix- POSTEN klarar inte av att göra sitt j-a jobb. Tänk om de inte kommer imorgon- då måste vi ringa runt till alla (samma kväll som jag ska på möte, mannen ska ta alla ungar med till träning och ja...oja, vad tid vi har då!)....Och inte f-n kan ALLA kuverten försvinna "i posten".....

Nu ska jag försöka sova, ska bara ta en novalucol och försöka stänga av Hjärnan......

Kram!

1 kommentar:

  1. Ditt läckande minne är stress. Gud vad jag känner igen mig! Blir nästan lite bekymrad här! Kram på dig!

    SvaraRadera