lördag 21 augusti 2010

Irriterad dag. Paketlängtan och bestämt mig för att sitta på fingrarna ett tag.

Okej. Ett nytt försök. Datorn bestämde sig för att lägga ned mitt i inlägget och nu minns jag knappt vad det var jag höll på med.

Jo, dagen blev inte som jag tänkte mig. Humöret har varit lätt irriterat.....hm...och det tog några timmar innan jag insåg varför. Aha- jaha, ja men då så. Och nu är jag supertrött.

Hann med och jobba några timmar idag också. Planera in allt på schemat inför hösten. Vad ska vi göra här...och där...och...kommer allt med...hm. Plus lägga upp ett projekt.

Längtar efter mina paket. Sedan vette 17 hur jag ska lyckas hålla fingrarna i styr, men nu får det vara slutklickat på ett bra tag. Ska ta och sluta surfa runt så mycket...för det är ju rackarns vad man hittar mycket snyggt...fast det är väl tur att man vill bli mindre också så kan man skylla på att man inte vill köpa något som sedan blir för stort... Förmodligen kommer det inte vara så svårt att inte surfa runt (inbillar jag mig) eftersom jobbet nu sätter igång med rivstart och alltid är mer än 110%- hela tiden- vilket innebär att jag ganska snart kommer att känna mig slutkörd. För trött för att surfa runt. Somna med barnen...

Apropå somna så hägrar det nu. Zzzzzz......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar