söndag 19 september 2010

Okej, jag har inte sagt att...

jag kommer att köpa denna koftan. Dels har jag köpt annat, dels vet jag inte om jag verkligen passar i den här. Särskilt med mina lite bredare höfter...

Men om, om, jag nu skulle: vilken färg:
Kan ju säga att jag allt som oftast har svarta leggings och svart som bas. Äger en blå kofta som jag älskar men som inte används jätteofta främst för att jag har lite svårt med att få till blått och svart i kombos.
almost black
Blue  

Men den jag faller för är den blå. Plus att jag har ett par longsocks i blue. Men jag vill heller inte att det ska bli för övermatchat.  Nå, så hjälp mig nu, vilken färg är mest användbar? Kan tillägga att jag inte vet om jag gillar rosens färger på baksidan av koftan....? På den svarta är den som en ros, på den blå är den i blått och grått...
OM den nu skulle bli en sån här. Kanske. Om inte annat så är det kul att fundera på vad man skulle kunna ha i garderoben!

Nu ska jag ta hand om mig, och sjuklingen (yngsta dottern). Vet vad jag har, men vad hon har vete farao? Kräktes igår (fast det säger inte sååå mycket: hon kräks väldigt ofta när hon får feber och den stiger snabbt) har haft "ont i pannan" . Igår kväll hade hon 38.8 när hon vaknade och gnällde. I morse 38. Men nu har hon fått alvedon (för pannverken) så nu kan vi inte hålla koll förrän om några timmar.

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Det är jobbigt när dom små blir sjuka. För alla:)
    Long LK, svårt med färgerna, beställde hem en alm black. Tror den håller mer i längden hos mig./K

    SvaraRadera
  2. Jag provade koftan igår! Den satt jättebra på, men jag tycket inte om luvan, den var stor och hängde ner över den fina rosen.
    Kram

    SvaraRadera