måndag 22 november 2010

Suck. Denna eviga hosta...

Jag avskyr att vara sjuk (vem gör inte det förresten?). Dessutom stressar det mig oerhört. För rackarnas vad rörigt det blir på jobbet, massor av saker som måste ombokas...osv.

Men blir man trött och andfådd av att gå ned i källaren med tre tvättplagg och hostar hela tiden, inklusive nätter, så är jobbet liksom inte att tänka på. Det går liksom inte. Men eftersom jag vill hindra stressen från att ta över fullständigt och jag orkar sitta en stund vid datorn så tänkte jag logga in och göra lite jobbsaker ändå.  Borde ju inte göra det eftersom jag då rakt inte har betalt för det....Men.

Annars sitter jag mest och funderar på om jag ska avboka min förhandsbokningar och strunta i hela pre-spring. Förmodligen kommer det inte att hända eftersom jag känner mig själv. Men tankarna vandrar ändå. Sedan har jag fått höra att det endast är de mörka färgerna som kommer nu i första omgången. (almost black, mid blue och så en till, minns inte, blue?) De rosa och ljusgröna ska komma i vår (januari). Undrar om det stämmer, verkar ju lite väl att kunna förboka något som man inte får förrän om typ 2 månader....känns INTE så kul säger jag som är som barnen: Jag vill inte vänta! Jag vill ha NU!

Snön vräker ned här, jag ska laga till lite te åt min sönderhostade hals och försöka få till lite vettigt.


Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Jag har avbokat ett par plagg pga att man vet att det kommer i fler färger. De färgerna jag helst vill ha är inte med så jag har nöjt mig med ett vitt plagg. Så länge i allafall ; )
    Krya på dig!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Det jag också är orolig över är ju vilka färger som verkligen kommer sedan? Man vet ju inte med OM, kanske visade de bilder på sådana färger som det inte kommer alls av? Det gör mig orolig. De färger som jag gillade mest känns som höstfärger mer. Kanske kommer de inte förrän till hösten???

    SvaraRadera