lördag 13 november 2010

Vad f-n är det med Tradera?

Går ju inte att söka på Odd Molly alla kategorier, eller Odd Molly, kategori kläder...utan att få detta på skärmen:

"Denna sökning var tyvärr lite för bred. Vänligen begränsa sökningen lite för att vi ska kunna visa alla träffar på ett bra sätt."

VAD???

4 kommentarer:

  1. Det där hände mig också häromdagen men lite senare fungerade det precis som vanligt...mysko!

    SvaraRadera
  2. Fick precis en kommentar, anonym naturligtvis!!, "om att det skulle vara "vårt" fel eftersom vi "städar" Tradera...." att det inte går att söka....

    Detta blir första och sista gången som jag svarar på en sådan kommentar, om den är anonym. Publicering får den inte i sitt ursprung.

    1. Så du tycker att det är okej att folk kränger skit på Tradera? Att de säljer kopior? Att säljer något och "slänger" med en Odd Molly tygpåse för att få många träffar, trots att det de säljer inte har något med OM att göra? Trist. Ditt val, men inte mitt. Då borde du även tycka att det är helt okej att det sitter en lättklädd dam på en bil i en bilannons?

    2. Som information kan jag säga att jag inte deltagit i "städa Tradera" uppropet, av tidsbrist. Så det är fel person du hoppar på. Eller tror du att alla som gillar t.ex. Odd Molly sitter ihop och är ansvariga för varandra?

    3. Att kommentera anonymt är fegt. Står du inte för vad du säger? Har man ingen blogg, googlekonto etc eller så kan man alltid skriva under med namn, eller hur?

    SvaraRadera
  3. okej. mitt namn är Maria. då hoppar jag på fel person ber om ursäkt för det.

    SvaraRadera