onsdag 15 december 2010

Hur kan det kännas så kallt?

Jag tycker att jag har allt för att hålla värmen: ullkofta, flera lager kläder, ullstrumpbyxor...och ibland knästrumpor till det...och så jacka ute förstås med lång halsduk och mössa när det kniper (gillar inte mössor..ser oftast inte klok ut, men är det riktigt kallt så...) och ändå så fryser jag?? Jag fasar för imorgon när det ska blåsa halv storm och snöa ymnigt...Huvva!


I morse kände jag mig inge vidare...men masade mig till jobbet ändå och det har gått bra. Kan inte påstå att jag varit i mitt bästa esse men allt är bättre än en vikarie... Har suttit och fnulat på hur få skolwebben att skriva ut frånvarorapporterna som jag vill...och insåg i dag att jag inte kan vara framsynt och göra dem nu. Måste ju få med hela veckan och måndagen.....så det får bli på måndag em. Kul. Får fylla i alla intyg innan istället.

Igår fick jag hem ena timeless-linnet i vitt (har beställt två för att jämföra storlekar så en går naturligtvis i retur.) Åh, så tjusigt det är! Nästan så man kan ge det i julklapp åt någon men inser att den som kan ha det inte gillar linnen så...Ska försöka övertala maken och se om han kan hämta dhl-paketet. Om han vägrar, ja då får CD 17 skicka nytt!!
Bild lånad från Tintinstyle.se

Nu ska jag ordna lite te och börjar fixa tidig middag åt sonen som ska på fotbollsträning. De sitter alla och myser i soffan. Tröttsega efter en dag på dagis/i skolan/på fritids.

3 kommentarer:

  1. Åh vad jag förstår att du är trött och slut, vid denna tid brukar man gå på sista gnuttan energi, om det ens finns någon kvar?! Själv är jag mer än utvilad vill jag lova, blir dock trött av bara en sväng på affären, man är så ovan att vara ute bland folk.
    Jag tog en 4:a på min Timeless klänning, den är rymlig men jag tror att det beror lite på om man har liten eller stor byst. Det är där jag behöver en 4:a. Den är verkligen så fin och bekväm! Hoppas att du får din snart! Är så sugen på det där linnet också... :)
    Håll ut nu de sista dagarna, tänk på ledigheten! Är onsdag sista dag för er också?
    Kram/C.

    SvaraRadera
  2. Well, det är kallt. Längtar till våren och värmen. Ta på dig en go kofta :-)
    Kramar!!!

    SvaraRadera
  3. Linnet är underbart, har provat och är sugen. Plånkan säger nej;) Kram

    SvaraRadera