onsdag 15 december 2010

Oh la la! Wrap it magistern, wrap it!

Ska kanske vara "fröken" istället?

Vissa ställen kan man lita på i alla fall....

Fick idag min wrap från Tintinstyle. Wow! säger jag bara! Me ca love! Jag tycker nog att midblue är precis mörk marinblå, och inte "mer blå" som en del tyckt. Jag tyckte så mycket om den att jag faktiskt funderar på en till..... *ooooppsss!* Men då måste annat UT. I så fall, menar jag.

Jag är sååå sugen på att inviga den imorgon på jobbet. Vi får se....funderade med chrysalisen i lite indigo under...eller cabaret...eller powder...hm...eller jeans...Fast jeans är så rackarnas kallt att ha just nu, fryslort som man är! Men jeanskjol kanske....Mmm nu har jag något att fundera på innan jag somnar.


Min svarta ka-ching plain dress funderar jag dock på att låta åka tillbaka...den sitter liksom inte bra. Jag har för mycket svank (?) så den "säckar" lite därbak...inte så snyggt. Och jag vet inte om en mindre storlek fungerar på övriga kurviga ställen...i och med att knappar gärna dras i sär...lite trist är det dock då jag jag ändå tycker den är snygg men jag inser att jag kommer att reta mig på "hänget" så det är bara dumt att behålla!

Lustigt nog är jag inte ett dugg sugen på pocket dress. Den känns för lik fondorna helt enkelt. Och de jag har gillar jag  och vill inte byta ut mot något som jag måste ha något under för att kunna ha utan att det blir barnförbjudet....

Sov gott allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar