tisdag 21 december 2010

Jullov, jullov av med läxorna....

Japp! Så känner jag! Jippiee! Inget mer att rätta och fixa och trixa med en stund!! Tjohoo! Lagom till att man får ledigt har dock magen fått fullständigt fnatt..(har klockren stressmage...)så det blir väldigt snäll mat ett par dagar och ta hand om mig själv lääänge sedan! Ska bara mysa och njuta av att leka i snön med barnen...och inte tänka på "morgondagen"!

Idag var jag "utstyrd" i svart jojo-dress från provrummet, den är lite stor (???) så jag hade ett svart skärp hittat på Joy förra året, och så min fina kashmirsjal i svart med röda och gröna broderier över axlarna. Sjalen är inköpt av en gammal kollega för många år sedan när hon var i Indien (hon är därifrån) och köpte med sig "riktiga, fina" sjalar. Den var dyr, men det var det värt. Ska fota den vid tillfälle.

Ikväll ska vi få besök av goda vänner och dricka glögg och äta ischokladpaj...Har aldrig provat receptet förr men det såg smarrigt ut...! Står och stelnar i matkällaren. Den lär nog vara mäktig.


På väg hem idag så tänkte jag köpa en finkappa till dottern. Har inte köpt någon sådan någonsin, eftersom snålheten har tagit över...för hur få gånger blir de inte använda? De är ju inte så lekvänliga direkt... Men praktiska jag tog överhanden även denna gång och jag bestämde mig för att inte köpa någon nu heller...möjligen sy ihop en egen...Har en bit tyg som skulle passa perfekt...dessutom är det med betoning på liten bit så det måste göras något av det snarast... Så jag dricker te och frossar i sy-tidningar....det är ungefär som att frossa i molly-bilder....vid nysläpp.


Så kära vänner,  ha en underbar tisdagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar