onsdag 6 april 2011

Snark.....

Minns ni att jag sa att det skulle bli en intensiv jobbperiod nu? Jo,tack....

Igår hade jag dessutom i någon galen sorts iver anmält mig till en kurs som gick på kvällstid! Det innebar att jag inte kom innanför hemma-dörren förrän vid 21.30-tiden...och jag som är så vansinnigt trött av mig, bara vacklade direkt till sängen...

Kursen var intressant- och funkar allt så tror jag nog att jag ska testa i höst. Men det finns lite som måste klaffa först.

Idag har jag haft nästa NP och tre utv.samtal. Nästan lite sorgset att ha dessa samtal- om jag nu lämnar denna klass så är det sista gången jag träffar en del av föräldrarna...(alla kommer ju inte till ev. avslutningar, vernissage osv). Men vissa ska jag också erkänna att det känns skönt att få lämna över till någon annan. I´ve done my piece, om man säger så.

Nu sitter jag vid datorn och surar för att internetbanken dummar sig och jag som ska betala en sak. Får väl ringa banken imorgon och så får de fixa det då...Annars är det en hög med dagens nationella prov som behövs rättas....Bläää. Men det är skönt när det är gjort.

Vad nytt på mollyfronten då? Nja, inget mer än att dagens är ett favoplagg här: ka-ching wrap i midblue med vit underklänning från Joy. Vad är inköpt då denna vecka? Ja inget mera än det jag tidigare sagt. Var dock inne på Twilfit igår och såg till att strumpsortimentet här hemma blev lite mer våraktigt...ullstrumporna är liiiite varma just nu...!

Ni får väl ursäkta ett lite hafsigt inlägg, ögonen går i kors här och det enda som jag verkligen tänker på är just sängen.....Borde nog söka för kronisk trötthet? Finns det?

Kram på er alla och jag läser hos er, även om jag just nu p.g.a tidsbrist (och trötthet....) är ganska så dålig på att kommentera!

1 kommentar: