söndag 15 maj 2011

Bling bling flip flop

Nu struntar jag i att det regnar och är mulet här hos mig. (helt otippat kommer en Orup-låt upp i hjärnan..men som i låten är det ju inte..regnar nog hos grannen också...  Regn hos mig . Och varför det inte går att få den direkt från Youtube här i bloggen vet jag inte: rutan blir helt svart- någon som vet hur man får det att fungera?? Men klicka ni på länken för en uppfräschning av den gamla radioplågan...)

Klart jag visar l å d a n först....måste ju skapa liiite spänning eller hur? Och så vet ni vem som gjort skorna/flipflopsen....


Visst är de helt enkelt underbara? Har storlek 39 och ganska breda fossingar. Men de här fungerar bra och är ganska så normala i storlek tycker jag. Priset var också helt okej: 250kr. Jag hittade mina på Jarmeus.
Vitt är väl inte så smart kanske när fossingarna blir lite smutsiga när man går så syns det på sulan sen...Men, farao det är ju bara sommar en gång om året!


Lite närbild på blinget! Vitt och silver så det förslår...Men ändå lagom tycker jag.

Enligt lilla lilla lappen på kartongen så heter de Denise. De fanns i svart också och jag var faktiskt sugen på dessa med. Men...ja. Man kan ju inte ha allt eller hur?

Och varför får ni inte se dem på? Jo, kameran har blivit jättekonstig?! Vanliga bilder går bra men funktion och meny är helknasiga. Måste kolla med maken...det är han som är teknikern.... ;-) Med andra ord går det inte att koppla bort blixten...Dessutom är mina fötter inte så där vackert sommarfräscha som de kanske ska vara för att bli offentliga!

Kram på er- och jag tror nog att det inte bara är "regn hos mig"!

3 kommentarer:

  1. Dom var jättefina. Själv har jag varit och provat alla möjliga skor idag. Ett par trätofflor passade så bra så jag "tog" dom.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det var ett par söta flipp flopps! Jag har hittat "mina" så ny skrapar jag triss lotter ;-), de med en dödskalle på för så där 3500:-! Men dessa kanske jag kan ha råd med, ska leta upp! Hur är storleken?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jättefina! Tycker att det är fint och somrigt med flipflops men får skavsår mellan tårna......Kram!

    SvaraRadera