fredag 27 maj 2011

Dagens...en sällsynt sak här!

Annonsen är borta. Jag mailade säljaren. Enligt säljaren fick hon bilderna av någon annan som "tagit dem från nätet" och eftersom det inte stod något om copyright så antog denne att det var helt ok att sno utan att fråga!! Herrejisses! Många, många borde lära sig om fotografering och bilder. Man behöver faktiskt inte skriva att de är skyddade. De är det ändå! Sedan tycker jag att det hör till vanligt sunt förnuft och trevligt beteende att man frågar.

Dagens fantastiska outfit består av Jojotunic i vitt, chrysalis i cabaret under och svarta leggings. Till det ett favoritarmband från VÅGA. Lustigt nog det jag var lite tveksam till och valde sist som present. Så typiskt!

Armband från Våga.




Ni får ursäkta den lite lätt dåliga kvaliteten på bilderna. Det är sonen som är mästerfotograf och att sätta för höga krav på honom är inte schysst då han är 6 år...

Som jag sagt tidigare, om någon har just den här tunikan i stl L och kan tänka sig att sälja den, så tveka inte att kommentera och lämna mailadress så hör jag av mig! Den är i vitt.

Veckan som varit har verkligen känts. Är helt slut och inte hjälpte det att mitt när jag avslutade sista lektionen för veckan så ringer fritids och säger att mellansonen mår dåligt.....Jaha, där rök den presenthandlingen! Vi får ila in imorgon direkt när de öppnar! Ska ned och se om jag har något svart tyg att sy en t-shirt av och något rosa och någon bra dinomall....fast det är ju inte lika kul...och tar ju en liten stund att fixa!


Jag längtar så till avslutningen och att dagarna efter ska gå fort,fort, fort! Känns som om jag behöver superlångledigt. Jag läste någonstans en rektor som uttalade sig så här ang. lärarnas arbetstid: "man måste vara försiktig med människor som jobbar så mycket, det sliter hårt på dem" . Den rektorn jobbar jag gärna hos!
Jag är så trött på att folk tror att man går hem tidigt och har massa lov och långledigt....Varmt välkommen till mig och jobba ett år så säger man kanske inte så sedan!

Kram!

Nu ska barnen har fredagsmys...och jag med!

Mitt favouttryck just nu: Karma is only a bitch if you are

2 kommentarer:

  1. Låter som kvalificerat bull-shit från människan som snodde bilden. Fast kanske vad man kunnat vänta sig.....
    Krya på sonen:) Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har all respekt för hårt arbetande lärare som tar hand om vår framtid - vilket jobb ni gör!!!
    Krya på sonen och ha en fin lördag
    Kram

    SvaraRadera