onsdag 25 maj 2011

Någon har snott mina bilder!

Trodde aldrig det skulle hända, just för att jag är ganska så dålig på att fota. Men nu hittar jag några av mina bilder på plagg på Tradera!!! GRRRR!

Har naturligtvis anmält till Tradera. Får se vad som händer!

Tycker ni att jag överreagerar?

Have a nice evening!

10 kommentarer:

  1. Nä, helt rätt! Verkligen så dålig stil tycker jag! Skulle också bli galen

    Kram och hoppas de försvinner snart. Maila säljaren också, det brukar kunna ge resultat...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Det är klart att du ska anmäla, det är ju en stöld..

    kram!!

    SvaraRadera
  3. Absolut inte ! Är personen så jäkla lat & inte orkar ta egna bilder, ska dom anmälas ! HELT rätt gjort alltså :-)

    SvaraRadera
  4. "Grattis" Jag har under en veckas tid anmält samma annons 3!!! gånger. En köpare som säljer vidare och tar mina bilder utan att fråga. Att hon dessutom var otrevlig och betalade extremt sent gör mig ännu mer förbannad. Tradera har inte reagerat *morr*
    Kram å lycka till!

    SvaraRadera
  5. Händer mig jämt med tanke på att jag säljer mycket... och måste säga att tradera inte gör ett dyft! Oftast skriver jag direkt till säljaren och hotar med att anmäla till Tradera... det brukar fungera mycket bättre :) Det är fånigt, men jag känner att min kropp blir exploaterad när någon snor mina bilder och använder dem.

    SvaraRadera
  6. Men vad är det med folk, kan de inte ta foto själva?? Jag tappar förtroendet för sådana, har de verkligen plaggen eller?

    SvaraRadera
  7. Nej, jag skulle också bli skitförbannad! Har varit med om folk som snor auktion med bild och text, rubb och stubb. Då levde jag rövare kan jag lova. Jävla dårar det finns......Kram!

    SvaraRadera
  8. Har just anmält tre olika annonser jag också - nån har snott mina bilder med mig i kläderna. Ringde till Tradera idag, men de kan inte göra något om man inte har kvar originalbilderna och därmed kan bevisa att de är mina!!! Typiskt Tradera!!! Däremot har jag sagt till säljaren och hon/han svarade snabbt och bad om ursäkt.

    Men ta kontakt med Tradera och säljaren i alla fall!

    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jag tror att det är en bedragare dessutom. Tryckte på Köp-nuknappen på en cardbell dress för 800 kr. Bilden var tagen från Lingonberries blogg ,jag kände igen den:) och trodde att det var hon som sålde den. Frågade personen om det var hon på bilden och fick till svar Ja. Omdömena ser väldigt fejkade ut och personen vägrar prata elelr ge ut sitt telefonnummer. Så VARNING!!

    SvaraRadera
  10. Jag råkade ut för samma sak, anmälde och tog kontakt med säljaren. Tradera kunde inte agera, men säljaren bad så mycket om ursäkt och skulle ta bort bilderna. Alltid nåt!

    Kram!

    SvaraRadera