måndag 2 maj 2011

Ja!! och Nej!!! Det är maj månad!

Ja!! För jiippiiiee, det är vår, ett låååångt arbetsår närmar sig slutet...
Nej!! För vad lite tid det är kvar att hinna allt på,  tjänstefördelningar, förbenade utflykter hela tiden, specialkvällar/dagar med övertid som man inte får betalt för....osv osv...

Maj- månaden man inte vet om man ska älska eller avsky....

Nåja, man ska inte grubbla för mycket. Laddar upp inför rättningsdagar med NP. Huvva, kassen var tuuuung när jag släpade hem den. Mycket som ska hinnas dessa två dagar. Samtidigt som man oroar sig för hur det ska gå när man inte är på plats på jobbet...jag VET ju att det blir strul...och ni skulle sett barnens miner när de insåg att jag skulle vara borta två dagar...Det lär nog bli en del att ta hand om på torsdag skulle jag tro...

Är det förresten någon som vet hur man får möjligheten att få en blodtrycksmätare ett dygn? för mätning....Är så sjukt stressad att jag faktiskt blir lite orolig då och då...kanske man borde kolla upp en del saker? Men hur gör man då om ens läkare inte har några tider??

Nu ska jag i alla fall stressa av med att gå bloggenad, dricka te och mysa en stund.

Just det, fotoutmaningen får bli en textutmaning här. Jag och kameran ni vet. All time favorites: Måste ju vara alla underklänningar....de används allra mest av allt här! Sedan älskar jag mina 4 continent x-stiches...Mycket användbara!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hoppas rättandet har gått bra! Du är väl mitt i sluttampen nu, hoppas jag!
    Kan du inte få hjälp via företagshälsovården? Även kommunen har ju nåt sånt, även om inte direkt årliga hälsokontroller ingår... ;)

    SvaraRadera