måndag 16 maj 2011

Pris? Hjälp mig här!

Ni som nu varit på Freeport och Barkarby- vad tar de för Berry dress?

Så man vet hur prisbilden ser ut.

Och hur ska man tänka med storleken?? Stor säger många- HUR stor? En storlek mindre? Om man ligger mittemellan två, tar man den mindre då?

Är lite lätt sugen på en i powder eller chalk.....Varje år har det varit likadant sedan den kom. Jag har aldrig slagit till....

Vill inte köpa den för dyrt. Därav frågan. Vad kostar den på outlet-ställena?

6 kommentarer:

  1. Hej! Såg den på Kosta outlet för något år sedan och då låg den i pris 40-50 % rabatt på ursprungspriset har jag för mig, Kosta brukar ha minst 40 % rabatt. Vet inte riktigt vad den klänningen kostade till fullpris? Provade en sådan och tyckte den var stor i storleken, provade en i strl 1 som satt bra och jag har oftast strl 2 i odd molly.

    SvaraRadera
  2. 1700 har jag för mig att de kostar på Barkarby. Gå ner en storlek! Jag ligger mellan 0-1 och köper oftast 1 - men i berry var nollan aningen stor. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Den kostade 3500:- i butikspris och på Barkaby var det ungefär 50% rabatt. Du kan gå ner en storlek om du ligger mellan storlekar. Jag har provat den i både 1 och 2 och båda fungerade. Den satt dock lite bättre i 1. Kram

    SvaraRadera
  4. På Freeport fanns den i alla fall i tre olika färger och flera ex av varje, så storlekarna varierade nog. Jag tittade inte så noga på dem.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Den är stor i storlek, gå ner till mindre. Fullpris var ca 3600 har jag för mig......Kram

    SvaraRadera
  6. Visst är den stor men jag skulle nog inte gå ner till mindre. Det beror lite på, har man liten byst kan det nog funka att gå ner..
    Tänk jag var ju på barkarby men kollade aldrig prislappen på den, dock fanns den i alla färger tror jag och verkade vara många olika storlekar.

    kramar!!!

    SvaraRadera