måndag 9 maj 2011

Sol, värme, heldag på jobbet och på G att blir sjuk...

Känns som om man har prickat allt! Murphys lag om alltings jävlighet: Ja, det är varmt och sol och jag älskar det men att samtidigt hålla på och bli förkyld, just nu förstås, känns mindre kul. Det är liksom värre att känna sig så där vissen när det är varmt? Visst, gnäll på hög nivå.

Vad blev det för outfit i helgen då? Jo, provrummets Jojo dress i benvitt/beige och full bloomers i multi till, med cancunscarfen när kylan slog till! Perfekt faktiskt. Såklart ni inte kan ge förslag när ni inte vet innehållet i min garderob- vet inte riktigt hur jag tänkte, eller ja, jo, jag tänkte nog inte....

Idag har jag invigt Emma tunic i light powder från Cream. Så himla skön säger jag bara- och perfekt powderfärg! Känner att jag skulle vilja ha flera...Så varmt i klassrummet så jag började seriöst undra om jag hade väldigt mycket feber (febergräns i morse och riktigt hängig med det är så nedrans jobbigt att vara borta...förlorar massor med tid!!). Har drivit igenom dagen som på en bomullstuss, men vi har ändå fått en del gjort.

Varje gång solen sticker fram sin nuna så blir jag sugen på Terrie dress igen. Varje gång den går i moln tänker jag att där ser ni, den behövdes inte. Klassisk galenskap på mollynivå...På sätt och vis hoppas jag att den tar störtslut så slipper jag tänka mer på det...

Idag fick jag hem mina födelsedagspresenter som jag fick beställa själv. Jättefina! De är allihopa från märket VÅGA och jag gillar mycket från det märket måste jag säga. Nu är jag lite lite orolig att jag ska reagera på om det är minsta uns nickel någonstans men än så länge har det fungerat bra..tror jag. Igår fick jag nässelutslag, men jag tror det var solen och snuvan i kombo där.

Fast jag valde det i  vitt.

Shiny ball berlock: det första i raden: pink powder. Jättefint!
Shiny ball armband. Jag valde det lila, som egentligen heter dim lilac. Skulle gärna valt det i rosa också men det var slut.

Nu ska jag bloggenada lite och njuta av de sista solstrålarna också, innan tallen på tomten bredvid snor all sol. Kram på er och njuuuut av denna underbara värme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar