tisdag 16 augusti 2011

Andra dagen: flåsandes men inte som ni kanske tror...

Sovit som en död, när jag väl somnade, vaknade och efter att ha morgonhostat igång och snutit mig oräkneliga gånger så är jag så t a c k s a m att jag hade bestämt mig för att inte gå till jobbet idag.

Jag gick ned i källaren nyss, pratade i telefon med maken samtidigt, flåsade som en hund när jag kom upp och var helt slut...och det var då inte telefonsex vi hade...eller något erotiskt alls för den delen. (vattentrycket föll, toan låter skumt- tvungen att kolla så vi inte hade vattenläckage eller något sådant kul...). Toarullen är snart slut (tog fram den igår vid 17-tiden) och jag börjar undra om jag ens kan gå imorgon?? Paniken smyger sig lite på...hur fixar man allt viktigt på 2 dagar istället för fem? Samtidigt så kan jag ju inte sitta och snyta mig var femte-tionde minut på jobbet, snörvla och se ut som något katten släpat in! Är dock lite förundrad över hur ända in i helsefyr jag fått den här förkylningen från hell??! Det är som om någon vill säga: haha, nu är det höst, släng in en liten förkylning så hon fattar!

Vad gör man då när man känner sig närmare döden? Tittar på usla tv-program...surfar...snyter sig....dricker litervis med te...och hoppas på mirakel. Ungefär så. Tog tempen nyss: har ju för 17 feber! Vad ända in i??

 Ni vet där med att man önskar sig tusen saker, men när man är sjuk är det bara en enda sak man vill? Den stämmer.

Och ni får ursäkta om det svämmar över av rysligheter och så synd om mig, och fy bubblan här.

Överlag är jag annars supersugen på Culture-tröjan i tidigare inlägg. Priset är ju också lite trevligare än OM´s variant. 699kr...Sugen på att sy är jag också...Men orken finns alltså inte. Den kommer väl?

Kram på er allihopa därute- och hoppas att ni slipper den här förkylningen- inte att leka med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar