söndag 11 september 2011

Söndag....

Det är rätt skönt med söndag....

Medan maken var med äldste sonen på hans kalas (discobowling- bara att rekommendera- alla var nöjda och glada!), mellansonen följde med dem, jag tog dottern till hennes kalas, och som jag misstänkte så fick jag inte stanna kvar...Så jag fick ca 2 timmar barnfri tid. Wow!

Vad hinner man göra? Inte såååå mycket: men jag valde att träna! En timmes promenad i högt tempo! Hääärligt! Snabb dusch efteråt och så snabbt till kalaset för att hämta dottern. Hon var jättenöjd och grabbarna kom en stund senare: båda helnöjda. Nu är nog äldste nåååågot hypad för han domderar och håller på både med brorsan och en kompis som följde med....Måste in och diskutera lite där tror jag om hur man är....

Maken stackaren, svischade in och hämtade färdig handlingslista och drog att hämta undanlagda vinteröverdragsbyxor och handla mat. I veckorna hinner vi sällan handla något. Tisdagen är den enda veckodagen (jag räknar inte fredagkväll som vanlig vardagskväll faktiskt) som vi inte är uppbokade av någon fotbollsträning, innebandyträning eller sådant....Och då tänkte jag träna faktiskt. Hoppas maken samtycker....:-)

Nu ska jag snart tina lite kyckling och försöka få ihop en lagom enkel middag här som barnen kan uppskatta. Förmodligen är de inte så jättehungriga efter hamburgare och glass på kalaset men det är ju ändå bra att få i sig lite mat inte alltför sent.

På tygfronten är jag übersugen på att beställa lite velour- har ett finfint mönster jag vill testa- frågan är bara vilken färg jag ska ha? Vad tycker ni? Ska helst kunna ha klänningen på jobbet så lite stil men ändå inte bara brun-grå-svart? Funderar på att sy två- en i en glad färg som testvariant- som jag kan ha hemma sedan- och en lite mer "stilren".

Håller med Lingon om att på hösten kommer kreativiteten igång- man bara MÅSTE göra något- trots tidsbrist. På sätt och vis kan jag önska att jag inte var sytokig- att vara stick/virktokig måste vara enklare och mer socialt? Symaskinerna måste ju stå någonstans och man kan inte kolla på TV tillsammans samtidigt direkt...Maskinerna är heller inget man släpar med sig hur som helst...på bussen typ....hahaha.

Ha en bra söndagkväll!

Love to you all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar