fredag 16 december 2011

Den här

Har jag missat totalt.

Mycket beroende på att jag på senaste tiden inte så intresserat spanat in några OM-släpp. Har liksom tröttnat på släpp som inte passar i tiden...Plus att vid mina snabbkollar så har mest sett tunna bomullsblusar och huttrat bara vid anblicken...

Men så tänkte jag att nu ska jag väl passa på att titta lite mer noggrant då. Så hittar jag timeout tunic. Ser lite kort ut för att vara en riktig tunika om jag får bestämma...men ändå ok med förlängare under.

Ser den med en off-white underklänning från By TiMo och så vita stickade leggings från Gina Tricot. Vit scarf. Snyggt och inte för mycket krusidull. Om den nu hittar hit. Eller om någon (?) kan sticka en inspirerad variant.  Men inspirerad blev jag i alla fall.

Vad gör man annars? Jo, mellan stöttning och tröstning av ledsen lilldam så virkar jag lite på mitt, uppenbarligen, långprojekt: scarf i multi.....Har ännu inte kommit igenom alla färgerna...när jag virkat 10 små bitar av varje färg ska jag lägga upp det och se vad jag tycker behövs mer av- om det behövs. Spännande och annorlunda för mig. Sedan måste det väl virkas ihop- frågan är då bara med vilken färg???!

Nu ska det bli lunch till mig och pröva-på-välling-lite till lilldamen. Hoppas det får stanna.

Kram!

2 kommentarer: