tisdag 21 februari 2012

En annan vit

Den här lilla ser inte så där väldans rolig ut på bilden eller hur?

Men på smultrongården och i deras picasaalbum finns det en myyyycket bättre bild där sömmen fram liksom sitter rätt.... Däremot undrar jag återigen varför OM envisas med att placera halvgenomskinliga mönster eller blaffor mitt på brösten? Är det de gubbsjuka på OM som gör så? Eller är det designen som görs så för att då kan det drägglas lite runt omkring en när man har plagget på sig? Eller för att man liksom ska bara pang-poängtera att "här finns det minsann bröst- missa inte det" ?

I alla fall, om man nu inte störs av"mönstret" fram så är den väl kanske ett alternativ till Lorraine dress då. Kostar 2 hundralappar mindre.


Annars sitter jag här och virkar. Och känner mig som världens duktigaste (att jag hållit på med virkprojektet i många månader behöver vi ju inte låtsas som om vi känner till...). Kanske kan det bli en liten scarf i alla fall...

För övrigt lyser solen, byggare hamrar på taket och är överallt, drog ned persiennen för jag gillar inte att sitta och känna mig att jag sitter i en bur där andra bara tittar in...Knasigt kanske men så är det. Och strömmen har gått 2 gånger. Och de verkar har rivit ned antennledningen till TV:n. För eländet fungerar inte: "ingen signal". Och att försöka kommunicera med de som bygger är inte helt lätt. Vi har liksom inte samma språk. Även om vi använder ett gemensamt så är vi inte kompatibla verkar det som. Maken verkar dock mer kompatibel med språket. Eller kabeln? Eller taket. Så jag hoppas på honom.

Och så är jag järnvägars sugen på den däringa Cannan i mid pink. Grr.

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar