måndag 25 mars 2013

Fy farao för tandläkarbesök....

Idag var det dags...dags för att fixa den där tanden som gick sönder sista helgen på sportlovet....Hu. Det värsta är att mina tänder verkar extra känsliga så det behövdes massa bedövning och ändå gjorde det så ont på slutet att jag n ä s t a n  ville gå.. Men nu är det bara en gång kvar och sedan ska det vara bra hoppas jag. Isch!

Tröstade mig själv med att köpa en vägglykta, till. Tyckte att det skulle bli snyggare med ett par än en ensam på väggen i köket.

Den ser sned ut men det är inte mina!!

Den enda som jag skulle önskat är kanske att texten stod i mörkgrått i stället för vitt. Syns bättre. Nu ska bara maken skruva upp två krokar/skruvar att hänga dem på.

Jag har också ändrat mitt abonnemang så nu kan jag ringa som tusan. Därmed kan jag  bryta förpackningen på mobilen och börja ladda den...Tjoho! (Ja, jag är bra på att hålla mig! En ny mobil är ju som julafton, lite iaf) Tipsa mig gärna om vilken app man ska ha för att kunna blogga från mobilen!

Fingret och handen är lite bättre idag. Tejpade ihop pekfingret med långfingret och då kändes det lite tryggare att gå till jobbet....Dock helt omöjligt att skriva på datorn..!

Nu blir det lite planering ikväll och så CSI. Och så är det bara 3 dagar kvar (japp, vi jobbar skärtorsdagen) till loooooooov! Måste hitta lite ris också (inte björk- vi är allergiska) och sätta fjädrar i och kanske kanske lite påskpynt. Iaf min traditionsenliga påskäggskyckling. Ingen påsk utan den!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar