torsdag 14 mars 2013

Sockerdetox -dag 1.

Tänkte sockerdetoxa mig. Det har varit alldeles för mycket socker här på sistone och vill få ett slut på det.  Det är med andra ord helt stopp- inget alls- för att jag inte ska trilla dit igen. Att jag sedan har valt (?) att börja när det där månatliga också dök upp var kanske inte en så smart kombination men har man sagt a så säger man b, eller hur?

Anlände till jobbet och använde förmiddagen till att genomföra Stockholmsprovet i ma. Sååå kul. Som om man inte har nog med saker att göra och rätta....Och tycker ni att ordet "objekt" är något som 8-åringar bör känna till? Särskilt de med flera språk? Nåja. Kände mig ganska ok (hohoho- humöret var nog inte helt ok ändå...) på förmiddagen.

Dags för lunch. Chili con carne med massor av sallad. En kopp te på rasten. Kände mig grinig.

Sedan brakade torsdagsem loss....För plötsligt slutar låset till klassrumsdörren att fungera. Mmm. Ägnar en 30 minuter dyrbar tid att försöka hitta någon som kan lösa det. Till sist står ändå låssmeden där och tittar och fixar och säger att de måste byta ut någon del. Så imorgon, förhoppningsvis, senast måndag, ska det bli fixat. Så nu måste jag gå in genom kollegans dörr för att öppna min dörr....hahaha.

Sedan är det visst utvecklingssamtal på dagis, när skulle det ha bokats?, fixar en tid, fixar läxorna till nästa vecka, kopierar och städar ordning i en hast innan jag måste springa för att hinna till samtalet... Hungrig? JA! Sockersugen- skojar ni? Känner mig lätt yr och humöret är i botten....

 Nu ska mat lagas och dotter iväg på fotbollsträning och några förbannade prov rättas och morgondagen förberedas så gott det går hemifrån och handlingslista skrivas och...och ...och...Jag är så less så ni anar inte.
Vill helst dra ett täcke över huvudet och komma fram någon gång i juni...

Så ja, dag 1 är väl sådär.... *ironi*

Imorgon ska jag nog ha en skylt på mig: "Varning"! Sockerdetoxar!

Kram!

1 kommentar:

  1. Beundransvärt att du vågar ge dig på sockerdetox!!! Själv behöver jag - men frågan är hur omgivningen skulle orka med det?! Lycka till!
    Kram A

    SvaraRadera