onsdag 6 mars 2013

Yes! Please:en är här! Och en elak tand....

Ä n t l i g e n ! Pleasejeansen kom hit. Och nu är det rätt storlek. Lite långa i benen, men det är alla byxor på mig ;-) Ska genast invigas imorgon är planen. Så skönt med ett par byxor som är ljusa också...Beige byxor..svart kofta och ljusrosa scarf..vad  tror ni om det? (och nää, har inte köpt ny mobil ännu så bilder är fortfarande utrotningshotade här, tyvärr. Någon gång ska jag väl få ändan ur...)

Idag var jag på en föreläsning om "Bedömning". Inget nytt, hade hört allt förr, men alltid nyttigt att påminnas och höra igen. Men det här med betyg från åk3 hörrni....Näää, det är jag verkligen mot! Ni anar inte vilken skillnad det är att vara 8-9 år nu och när vi var det. Det är säkert saker som är bättre, men den här pressen som läggs på barnen så tidigt...nej den fanns inte. Och så fanns det TID av någon underlig anledning, tid att göra saker i lugnare tempo. Konstigt. Samtidigt så låg vi ganska högt i PISA undersökningarna då....Hm, vad kan man säga om det?

Och så har jag beställt en bok: en sybok som är mäkta populär just nu. Trevligt att hitta den till ett bra pris och extra trevligt att jag hade 50 kr rabatt att lägga till också... Vill sy!!! (Och nej, inte ballongkjolar och dylikt...)


Satt bredvid en dam på föreläsningen som hade så läckert nagellack, mörkrosa glittrigt.(ja, jag har snöat in lite på att måla naglarna). Insåg att jag måste ha en liknande färg jag med. Jag och nagellack har aldrig varit sådär polare, men nu har jag sett till att köpa baslack och några färger och ett snabbtorkande överlack. Och det gör skillnad. Plus att jag inte använder superbilliga lacket.... Har fastnat för Essies lack. Det är ganska kul att måla naglarna. Så det är vad jag gör för att pigga upp mig!



Vilket kan behövas för jag tuggade på något i söndags och något hände med en tand...så nu måste jag till tandläkaren...första lediga tid var på torsdag så jag undviker att tugga på den sidan och så får allt vara ljummet som man ska dricka- inte varmt eller kallt....Är orolig för att det är en spricka i en tand...det är ju så helvetiskt dyrt att fixa också (och tar tiiiiiiid!).....Så håll tummarna på torsdag för mig! (Jag har dessutom viss tandläkarskräck...) :-(

Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar