lördag 3 maj 2014

Tanten gör entre på nytt forum

Hehe. Ja, facebook-vägrare och Instagram har jag ju aldrig haft tid att hålla på med. (Läs: sätta mig in i ordentligt)

Fasen vad fel jag haft- insta är ju dödskul! Problemet är dock att jag är så novis så jag råkar ibland "avfölja" (??) folk...Men man lär sig ju och jag bjuder på den missen.... ;-)

Många saknar bilder här och jag ska erkänna att jag mest har velat hålla på anonymiteten. Men det har funnits en orsak till. Det här eländigt tradiga med att föra över bilder....särskilt eftersom jag tar alla bilder med mobilen och trådlöst kan vi inte ha här då maken är överkänslig mot det. Japp- ni läste rätt! Han mår jättedåligt i magen av trådlöst som blåtand och dylikt! Märker det direkt gör han också...så inte kan man smygkoppla på det trådlösa...


Så- alla ni som saknat bilder här. Som ett avbrott på min textsvada. In på Instagram för där finns jag nu: fiaslife heter jag. (det var ju fasen att alla vettiga nicks var tagna!!)

Ni som kan något om detta får gärna berätta hur man sätter in att man finns på Insta på bloggen? Hur gör man?

Nu är det dags för gladiatorer med barn. Hoppas på lite vältränat...(Ja, det är barnen som vill se i första hand, jag nöjer mig med att kolla in hur vältränade alla är, och om jag tycker att det är snyggt eller too much...haha)

Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag bloggar till 99% från Iphonen, har inte nån kamera och tar alla bilder med den! Skaffa en app till det! Har inte kopplt Insta till bloggen så det vet jag inte hur det går till! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken sketen app ska man ha då?! Har läst runt och blogger-appen gillar jag inte att den vill ha tillgång till hela min kontaktlista- vad fan ska den med den infon till?

      Men Linda, du har rätt- det ska ju inte vara så svårt att få ordning på.

      Kram!

      Radera
    2. Ursäkta uttrycket sketen app, men har just suttit och letat efter en annan app och jag är SÅ trött på att det görs 100000 appar till Iphone och 1000 till Android....(Och nej, jag tänker inte skaffa en Iphone. Vägrar den luren...hur bra den än må vara så gillar jag min s3:a!)

      Vilken app har du? Om den nu skulle finnas även för Android....

      Radera
  2. Jag har Blogger-appen. Funkar bra för mig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok. Ska testa!

      Den som bara heter Blogger och ser ut att höra till blogspot?

      När jag söker finns det en uppsjö av bloggerdroid?? och andra appar som man ska kunna blogga ifrån...

      Kram!

      Radera