måndag 13 september 2010

Det är måndag....

Idag var det dags för en lååång måndag. Jag arbetar deltid men ibland är jag tvungen att vara med på vissa möten som ligger på måndagar. Då blir det låååång dag. Just nu kändes det faktiskt helt värdelöst eftersom chefen inte är så lysande och det påverkar naturligtvis mötena...

Dagens molly var denna läckra, tunga klänning. Under hade jag en kortärmad vit tröja (ja, kortärmad, min man hävdade att det skulle bli ganska varmt och att det inte skulle regna....no shit liksom....) marinblå 3/4-dels tights och en vit fynd-scarf runt halsen. På fötterna svarta converse. Klänningen är intressant eftersom det är flera i min omgivning som reagerat på den som inte så typiskt Molly-aktig. (Ja, de förväntar sig nästan att jag har mollysar på mig numera). Den är iaf betydligt bättre irl än på produktbilden, men jag hann hoppa ur den innan någon hann fota. Nu sitter jag i marinblå velourmysdress (från Molly,ja) och myser istället.

Sitter och väntar på pling i mobilen...vill ju ha mina primeboots- nu! Fast jag inser att jag säkert får vänta några dagar till. Igår shoppade jag loss på barnböcker. Äldste sonen här klagar jämt och ständigt på att  "det är så tråkiga böcker i skolan, vad ska jag läsa...."(fast det är mest undanflykter för att försöka slippa läsa läsläxan...tji får han för den går inte hem här) så jag gjorde slag i saken och beställde hem ett  gäng med böcker från Adlibris. Plus beställde en liten prenumeration på Kalle Anka. (En av de få saker han fastnar i om han hittar- i min värld är det bättre att man läser, än just  vad man läser...). Hittade naturligtvis två böcker till mig själv också. Men de visar jag senare när de landat här.

Nu kallar annat en stund. Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar