onsdag 8 september 2010

Multi.

Dessa har jag varit lite tveksam till. Hade t.o.m bestämt mig för att jag möjligen skulle testa ett par i dark grey. Sådär lagom diskreta liksom.. Äger inga jaquard long socks sedan tidigare heller. Men så tänkte jag att jag skulle passa på att prova ett par i lokala Molly-butiken. Jag hittade de grå. Jag provade.....nääää, det var inte kul. Såg jättetrist ut....! Gick ut för att lämna tillbaka dem på hyllan. Och då hittade jag ett par i Multi.Sista paret. De är mycket finare i verkligheten än på bild kan jag ju säga. Så med risk för att se ut som en riktig, ja, kanske inkaindian? i vinter så valde jag dessa! Vet inte om jag är galen. Men de ser döhäftiga ut tillsammans med massor av de plagg jag har! Just för att alla färger finns i strumpan!

Vet inte om jag vågar ha dem på jobbet....kanske tror det att jag blivit fullkomligt galen då...och de är kanske lite väl att ha där...passar inte riktigt.

Nu ska jag ta hand om snuvig och sjuk dotter. Försöker övertala henne om att Charlie och Lola kommer att börja vilken minut som helst nu..men hon vägrar att lyssna...Kan det vara att hon är sjuk? Hm?

Kram på er alla!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att strumporna i multifärgen är de snyggaste! Jag har beställt ett par till mig, samt sleevewarmers i multi. Kan inte vänta att få mina par hem.

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för din kommentar hos mig - jag blir alltid lika glad när någon skriver en rad :o). Hoppas du får användning för strumporna, de är supercoola. Jag har länkat till din sida hos mig. Ska bli kul att läsa lite mer om dig och dina Mollysar! Kram från Mollyista

    SvaraRadera