söndag 17 oktober 2010

Efterlysning! En från förra året sökes! Helst i rose!

Jag vill ha en från förra året: som är mindre sticksig. Den i velvet (nya) är ju jättefin men de ser så "håriga" ut numera plus att jag tycker de sticks mera! Nu tänker jag nog behålla min i velvet ändå, gillar färgen, men jag har blivit supersugen på en från förra året, som är mjukare!





Nu vet jag inte, typiskt nog, exakt vilka färger den kom i, vet ju chalk, darkblue och royal. Men minns inte om det var fler, grått kanske? Royal vore trevligt, chalk och rose har den ju också funnits i. Rose är nog högsta önskemålet tror jag Stl. 1 i så fall. Så om det är någon som känner för att få loss lite cash så hör av dig! Maila: fiasdesign@live.se. Nu vet jag ju inte om den fanns i rose förra året eller om det var innan, men det spelar mindre roll.

Nu måste jag klura på vad jag ska ha på mig i eftermiddag. Dags för fikakalas igen. Tyvärr finns det en där som gör att det är lite jobbigt att ha Mollysar på sig, nu brukar jag inte bry mig om sådant, men just i det här fallet är det faktiskt så pass jobbigt att jag drar mig för att ta på mig OM. Fel, jag vet, men ibland är det "bättre fly, än illa fäkta".  Orkar inte med massa tjafs just idag känner jag.  Däremot är det ju trevligt att träffas på fika. Och fira ett (äldre) födelsedags"barn".

1 kommentar:

  1. Taradiddleklänningen är verkligen en favorit, jag lovar att hålla ögonen öppna efter en 3:a i royal!

    Den där känslan du beskriver kan jag känna ibland på jobbet från kollegor, men där är det lättare att säga ifrån än till släkten. För ett par veckor sedan så var jag ute och åt med några kollegor och de pratade om just "Odd Molly tjejer" på ett ganska negativt sätt, dock känns det som att det ligger mycket avundsjuka i rösterna.. Den kvällen hade jag min Art silk tunic på mig och ingen visste att det var just en Odd Molly =)
    Behåll koftan i royal tycker jag, en av Odd Mollys allra finaste färger tycker jag.
    Hoppas att du får trevligt på kalaset!
    /C.

    SvaraRadera