lördag 2 oktober 2010

Jag = en sucker for mysplagg...

Vet ni, oavsett hur sköna kläder jag än har på mig på jobbet, så är ändå det bästa när man kommer hem att snabbt hoppa i lite mysplagg. Ibland kan det ju vara så att det beror på att man ska fixa och dona och inte vill riskera att kladda ned favoritplaggen, men oftast är det för att det är så sköööönt att bara mysa...

Förut hade jag alltid gamla avlagda träningskläder, men tycker nu mer och mer om att ha några snyggare mysplagg så man åtminstone ser lite hyfsad ut om någon plingar på dörren....För hur kul är det att stå i supersunkiga kläder när någon man inte träffat på länge plötsligt står utanför dörren....Jo men visst, hej, kul att ses, så här mysig ser jag ut numera- liksom!

Jag tillhör dem som älskar att mysa i velour under höst och vinterhalvåret (och svala vårkvällar...) och numera finns det ju en uppsjö av just snygga velourplagg. Det finns nästan för många (och för dyra naturligtvis)...det börjar bli svårt att välja....

Jag skulle nämligen vilja uppdatera, eller rättare sagt, komplettera min mysavdelning. Har ett mörkblått velourset (huvjacka och byxor) men det måste ju tvättas ibland. Och visst går det bra med Fondor, men ja, ibland vill jag ha byxor. Har ofta, ofta kjol eller klänning eller möjligen leggins på jobbet numera. Så jag fnular på vad jag ska satsa på...Chill norway? Odd Molly? Färger? Vanlig huvjacka eller  av den längre modellen?
Vad tror ni?















Eller är det Skunk dress som väntar på att få bli mysis här hemma? Nåja, det tål att funderas på lite iaf.
Äldste sonen ivägskickad på fotbollsturnering idag lördag. Goa ungen! När blev han så stor?? Vi andra här hemma ska ägna oss åt att fixa en kalaspresent, vi tar en tur till det närmaste köpcentrat, som turligt nog inte är Kista C... Sedan är det väl lite röj som vanligt. Maken är bortrest sedan i torsdags så jag är inte lika frekvent på nätet som vanligt. Om nu någon undrar. Fast jag har en känsla av att det är lugnare i "molly-land" idag med tanke på riksträffen... Jag hoppas att de alla har riktigt roligt. Och skulle någon hitta en chrysalis i cabaret i stl. 3 så vet ni vem ni ska tänka på.... iaf säga till VAR den finns....  ;-) Have a nice day, girls!

1 kommentar:

  1. Chill norways velourplagg har jag fallit för helt och hållet. Tycker att kvaliteten är snäppet bättre än OM.

    Jag hade gärna spanat efter en chrysalis cabaret åt dig om jag bara vetat om det!
    Nu tänkte jag inte på det alls eftersom jag var ute efter helt andra saker (och lyckades ganska bra ;) ).
    Annars tror jag att den eventuellt finns här i min lokala butik. Jag kan kolla och agera bud om du vill :)

    Kram från V

    SvaraRadera