tisdag 16 november 2010

Aha! Intressant info ang. färgerna men inte glasklart.

Hittade detta på lisen.dk´s blogg:

"Nu vi taler om 580, Ka-Ching Plain Dress, så har vi fået mange spørgsmål angående farverne. Det lader til, at hemmelighederne hos Odd Molly, ikke er så velbevarede, som de engang var :-) og mange har set billeder af kjolen i andre farver. Det er sandt, at der kommer flere farver – for kjolen kommer nemlig igen i Spring kollektionen. Masser at glæde sig til :-)"

Frågan är ju vilka färger? Ljusgrön och ljusorange? De känns ju mer våriga. Men de andra som vi saknar nu är ju såååå mycket vackrare att ha nu. Lite sur blir man också. Om man nu ska släppa ett plagg i fler färger, varför inte alla i samma släpp? Känns ju som om man  först vill sälja av vissa, och sedan när folk köpt, då minsann släpper man fler färger! Känns som om man bara vill tjäna pengar!!  Lite "haha, vi släpper 4 färger oc sedan när alla köpt, jag då släpper vi 4 färger till så de blir villiga att öppna plånboken igen"! Nä fy,

Nu har vi kanske fått en aning och då kan man ju hålla sig lite. Om jag bara kan får svar på vilka färger som kommer så vet jag iaf hur jag ska ställa mig! Kommer t.ex. dark magnolia i spring-kollektionen, ja då väntar jag på den! 

2 kommentarer:

  1. Jag misstänkte att det var på dette viset... man är helt enkelt ute efter merförsäljning.
    Men som sagt var, många av oss vet ju nu vilka färger som komma skall och kan därför ge oss till tåls.
    Kram och tack för info

    SvaraRadera
  2. ååå fy är det så alltså...=( Lite trist, vill få välja nu, kanske inte kan köpa 2 av varje ka-ching liksom=)

    SvaraRadera