tisdag 14 december 2010

Angående färger på velouren...

Jag fick följande information från Sköna Clara: (de skickar, kanonservice) vad de fått in: (inte i alla storlekar eftersom en del är förbokat)


577    ka-ching pocket dress  chalk, military, dark rose, almost black, mid blue, blue, dark pink,                 vintage berry, dark magnolia, dark powder


 580   ka-ching plain dress      chalk, military, vintage berry, dark pink, almost black, blue, dark    
   magnolia, dark powder


Sedan fick de in annat också men detta var det som de flesta verkade undra över också. Huruvida hon verkligen fått alla färgerna nu vet jag ej, men i mailet lät det så!

5 kommentarer:

  1. Intressant om de fått in fler färger nu än andra, känns lite lätt förvirrat att de bara ska ha vissa färger med i pre-spring måste jag säga. Ett par av dem är jag bra sugen på alltså (dark powder och dark magnolia)! Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Usch så surt med leveransen! Måste erkänna att det inte är första gången CD har strulat till det... Nu är i alla fall mina klänningar levererade, som tur är har jag närmare till DHL än Posten... Tog flera dagar innan jag fick svar på mailen jag med, och det var ju inte ett speciellt trevligt svar...
    Så sugen på en wrap i Dark Magnolia men jag fixar inte guld broderiet på baksidan, det fungerar ej för mig, är bara för mycket.

    Mysigt det lät med Lucia, kul att det gick bra!
    Kram/C.

    SvaraRadera
  3. Intressant. Vi får se vad som dyker upp..
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Hejsan!

    googlade och hittade hit :O)

    Dk magnolia och dark powder kom faktiskt aldrig in :O((( (kommer dock senare). På odd mollys pre-spring lagerlista fanns uppdaterat båda färgerna, nappade på och trodde faktiskt att dom skulle komma, men beställningen överförs till egentliga springordern, så det blir dubbelt då. Beklagar att jag lovade en aning för mycket.

    Vill dock önska en riktigt Fridfull Jul!

    camilla
    SKÖNA CLARA

    SvaraRadera
  5. Anonym/Sköna Clara: Inga problem! Man hoppas ju alltid! Men roligt att veta att de kommer sedan!

    Ha en underbar jul du med!

    SvaraRadera