lördag 11 december 2010

Sitter här och planerar...(grrrr)

...för imorgon är det dags för årets julklappsrunda! Dagen (eftermiddagen) då vi har barnvakt och själva yr runt i butikerna för att få klart alla julklappar. Det värsta är att jag tycker att det är ganska kul, medan maken fullständigt avskyr det! Dock så vägrar jag att köpa alla julklapparna till allihopa själv, så han får vackert följa med.

I år har vi diskussioner kring vad vi ska köpa till barnen. Vi har lite olika åsikter kan man väl säga...Till saken hör att vi är trångbodda så några stora saker är det svårt att skaffa. Min käre man vill gärna fynda på blocket etc men är inte den som sätter sig och letar och fixar och donar och tar tag i det...så då får det vara, för jag har inte ork att dona med allt det, också!

Dagens klädsel är inte mycket att "hänga i julgranen", marinblå velourmysdress från OM. Tror att jag bor i det på kvällar och helger....;-) (när vi är själva hemma ja,)


Sedan är jag lite irriterad ...jag har beställt lite saker från CD. Men än så länge har jag inte fått någon avisering. De brukar leverera snabbt, och jag la mina ordrar den 6 och 7 december....Okej, ja, jag är lite kinkig...men allt är ju betalt så...
Sedan så irriterar jag mig på att de skickar med DHL fast det står posten i deras köpvillkor. Jag har nämligen svårt att använda dhl, då det inte finns något vettigt utlämningsställe nära mig. Det ligger hur avigt som helst!!! Jag har påpekat att de kunde informerat att de gått över till dhl som leverantör och att det borde stå i köpvillkoren...detta gjorde jag i september ungefär!- men det står fortfarande kvar!!!
Nu fick jag en leveransavisering från dhl, som jag inte kan spåra på deras hemsida??, och är det från CD blir jag faktiskt ARG! För när jag påpekade mitt problem till CD, sa det att de givetvis kunde skicka med posten, bara jag skrev det i meddelanderutan (vilket jag inte borde behöva eftersom det står leveranssätt: post, på orderbekräftelsen osv osv, men men). Vilket jag gjort denna gång, och tidigare gånger.
Sedan är jag också sur för att jag vill ju HA mina saker! De är betalda! Hit med grejerna- de är mina! mutter mutter mutter

Ja, ni märker ju, humöret är inte i topp!!

Hoppas att ni har en bättre dag än jag!

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Oj vilket humör;) Förstår dig, man vill ha sina saker PRONTO! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Samma här, blir tokig på CD väntar också på saker men ingenting kommer... Varför förbokade jag för? Det hade gått fortare om jag inte gjort det:(
    Det låter som att vi är på samma humör idag :)
    Lycka till med alla julklappar imorgon!
    Kram/C.

    SvaraRadera