söndag 2 januari 2011

Bio och testning av kombo med wrap.

På eftermiddagen idag drog vi alla iväg och gick på bio. Eftersom mina telingar är 8, 6 och 4 år så förstår ni hur oerhört svårt det är att hitta en film som alla kan gå på...vilket vi inte gjorde. Jag och äldste såg Narnia (äääälskar Narniaböckerna så filmerna är ett måste! Det må vara hur barnsligt som helst men det bryr jag mig inte om!), mellan ville också se den men det var så fullt med platser så tre bredvid varandra gick inte. Så mannen tog lilltjejen och mellan och gick och såg Sammy i 3D.  Äldste och jag var hur nöjda som helst, de andra gillade inte sin film, framförallt att de inte orkade ha 3D-glasögon på sig hela filmen, vilket jag förstår! Jag och äldste hade ju jagat runt för att hitta en bio som INTE körde Narnia i 3D....och med svenskt tal. Det är inte många kan jag ju säga....Efter bion så blev vi övertalade till att besöka McDonalds...jag som ska bli mindre...! Nåja.


Medan mannen och två av telingarna såg Sammy gick jag och äldste och fixade kusinpresenter. Kusinen fyller år på tisdag så vi passade på medan vi ändå väntade på de andra. Ja, och jag kunde ju inte låta bli att kika in hos Jackie´s....för att se om de hade några fina mollysar på rea, men inte en enda! Fy, vad uselt! Ingen mollyrea överhuvudtaget där alltså. Kommer  väl senare kanske.

När vi skulle äta var mellan så gnällig och frusen så jag började ana oråd...så när vi kom hem tog vi örontempen...39,4! Jippiee, vad är det för himla sjuka vi har här hemma....Stackarn. Undra på att han inte orkade se hela filmen och däckade på Mc....

Själv invigde jag en stass jag haft i huvudet länge: mid-blue wrapen till chrysalis i dark indigo och tights. Vit hålig scarf till detta. Det blev ganska bra men det behövs något ljusare till wrapen...eller andra tights....Hm, får fundera på alternativa färger till den... Kände mig lite mörk nämligen, men sobert var det säkert....;-)


Blir inte riktigt kompis med den här chrysalisen faktiskt. Gillar färgen men den livar inte upp något direkt. Nu vet jag då jag hade den på mig när jag provade pocket dress i dark rose, att den passar väldigt fint ihop med den rosa färgen...Men den lär ju inte sticka fram under plain dress direkt. Särskilt inte den större eftersom den är längre. Men den stannar ändå för jag älskar den, knäppt eller hur! Men något rosa lär nog hamna snart här ändå, med den rosa sjuka jag hamnat i... :-) Jag har oftast ett större behov av att själva underklänningen är ljusare för att liva till det lite liksom...






Jag knyter inte min wrap så här, utan som på en del andra bilder: runt om med rosetten nästan mitt fram. Tycker det ser bättre ut. I alla fall på mig!


Ha en skön söndagskväll nu. Jag tar en tur i blogglandia...

Psst. Någon som vet vad den där underklänningen/klänningen som modellen har under wrapen heter egentligen och vad den kommer att kosta...? Och om den kommer i flera färger?

5 kommentarer:

  1. Hej Jag knyter wrapen precis som du gör.
    Den fina underklänningen heter #626 dareme dress kommer i färgerna vintage dark grey och powder,pris 189 dollar. Hoppas på någon mer färg men än så länge vet jag inte:)/K

    SvaraRadera
  2. Snygg kombo! Jag har också Chrysalis i dark indigo och inte heller jag har hittat någon toppen kombo till just den. Jag har ju mest ljusa plagg så då passar ju de hudtonade bättre... Men jag har min Chrysalis wrap som funkar finfint med underdressen i blått. Och jag säger som du - även om jag inte hittat så många användningsområden så stannar den. Älskar´n! Personligen så gillar jag inte heller de kommande underdressarna lika mycket. De har lite 'spetsigare' skärning i kuporna upptill och nja...inte på mig.
    Jag hade samma problem som du när jag och sonen skulle gå och se Sammys äventyr och det slutatde med att vi fick se den i 3d i af. Lite synd eftersom min son bara orkade ha glasögonen korta stunder. Men han var ändå nöjd : ) Kul att bara få gå på bio med mamma, utan lillasyster.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag har ingen officiell info angående klänningen men det jag har är att den heter #626 dareme dress och kommer att kosta 1600 kr. Den är i 100% silk jaquard och denna är i färgen powder men den kommer även i färgerna vintage lilac och apricot.
    Kram

    SvaraRadera
  4. God morgon!
    En vecka kvar! Idag börjar stresstankarna, vaknat flera gånger i natt och kommit på allt som måste fixas denna vecka, rättningar, åtgärdsprogram, nya placeringar osv... ska verkligen försöka göra mitt bästa och njuta av veckan:)
    Oj ja att hitta en gemensam film det är inte lätt kan jag förstå, det var nog bäst som ni gjorde och delade upp er.
    Jag delar den rosa sjukan med dig, just nu vill jag ha allt i rosa, vad beror detta på? Lila och cerise känns också helt rätt för mig, man kommer att gå och se ut som godis hela våren hahaha:)
    Den underklänningen måste jag ha, så fin! Jag tillhör den lilla skara av Mollylovers som inte äger en standardunderklänning...denna kan nog kompensera upp det inbillar jag mig.
    Kram/C.

    SvaraRadera
  5. Wrapen är snygg och jag börjar nästan ångra mig att jag inte köpte en men de finns ju kvar så vem vet det kanske blir en :-)
    Kram!

    SvaraRadera