måndag 24 januari 2011

Å de e måååååndag morgon och min ...

...kropp känns så tung! Så var det i morse. Trapporna på jobbet kändes som Mount Everest att bestiga, tempot har varit lågt idag. För att inte tala om att köra hem vagn med yngsta dottern i...Pust! Man ska veta att man varit sjuk alltså.


Vad är då fördelen med att ha varit så rackarns sjuk, och varför slutar hon inte tjata om det här? JO- utan att ens lyfta ett finger så går man ned 2 kg! Trevlig, trevligt! Men det är då den enda fördelen jag hittat. Om det är en fördel....man brukar snabbt gå upp allt igen.  Eftersom jag ätit så minimalt i en vecka så orkar jag inte jätteportioner mat heller.... Aha! Ny fördel!

Nu ska jag slänga busungar i säng...maken är på kvällsmöte och jag ska försöka övertala godingarna att lägga sig fint och snällt. Trots handboll på Tv. Trots kvällspigg dotter. Trots dödstrött mamma....eller hur var det?

Dagens outfit hann jag inte fota. Bestod dock av saraklänning i vitt, svarta leggings och filt-koftan i velvet. Skönt att gå i på jobbet i dag kan jag lova. Men nu har jag svidat om till myspys!  Och jag har fortfarande cravings efter de låga primebootsen...hur blir man av med det?
I´ll be back, later! Kram.

3 kommentarer:

  1. Usch ja, sist jag var sjuk blev jag också av med några kg,,,Det dumma var då att all den här extra huden man har efter 3 barn blev så jäkla skrynklig, då var den finare lite mer uttänjd:-D
    (måste skylla på nåt;-)
    Men inget kul att vara sjuk och hoppas du snart har orken tillbaka...
    Och hittar du några låga primeboots på rea så hojta på mig...Har höga men de låga är ju bara så sjukt snygga!!!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du får sova gott i natt och fortsätt krya på dig!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Yepp, att bli sjuk är utan tvivel en av de bästa dieterna man kan tänka sig.
    Jag har inte varit sjuk på flera år, syns det?

    Tack för ditt meddelande om koftan.
    Jag har efter moget övervägande bestämt mig för att behålla 2an, den är lagom i armarna och går med god vilja att knäppa.
    Och meningen är inte att det ska på några fler gilo, planerar att bli lite småsjuk eller nå´t ;)

    SvaraRadera