tisdag 25 januari 2011

Lång dag och swapfråga

Eller, ganska lång dag. Jag börjar arbeta senare på tisdagar. Men vi hade extrakonferens så vi jobbade till 18.00. Så usch vad trött jag är nu. Jobbet bjöd på mat och fika. Fika-delen borde jag hoppat över...men ack så nödvändig den kändes precis just då! Imorgon försvann en del planeringstid då en förälder ringde och ville träffas. Så istället måste en del jag tänkt göra då göras nu.

Idag hade jag min Lk i multi. Den är väl egentligen inte det mest smickrande plagget med sina ränder på tvären men färgerna är så härliga och just idag när snön bara blåste runt så kändes det som om jag behövde något färgrikt. Förmodligen blir den också mer klädsam när jag är lite mindre. En nackdel med att ha varit sjuk är ju förresten att träna kan man inte börja med på en gång....
Till multin hade jag jeanskjol från Esprit och hemlis-kinky-boxers från OM, under! Perfekt när man inte  vill ha en underkjol under, men ändå vill ha något som gör att kjolen inte fastnar uppe...Jag har också köpt ett linne från Joy med fin spetskant att ha under koftor o dylikt. Det passade jättebra till Lk:n.
MEN: Multin är faktiskt lite stor. Jag valde stl. 3 och önskar att jag valt stl. 2. Min är i kanonskick. Om det är någon som har en i stl 2 i mycket fint skick och vill byta eller sälja och någon annan som vill köpa min trea så hör av er i kommentarsfältet med mailadress så hör jag av mig! Håller mina tummar!

Om maken ska se handboll här så blir det bloggenad för mig och sedan en stund vid symaskinen? Minsta damen i familjen har "beställt" en tunika, och den är nästan klar. Ska bara i en knapp och fästa lite trådändar.

Ha en skön kväll!

Pssst! Vad kan man göra åt infernalisk trötthet? (förutom att sova)  Någon som har någon finfin dunderkur?

4 kommentarer:

  1. Hej, alltså nej - jag har ingen LK att swappa med. Men däremot så väcker det en tanke hos mig som jag tänkt länge. Visst vore det mycket bra med en sida där man kan lägga upp sina storleksbyten. Jag har flera plagg som jag absolut inte vill bli av med men som jag ändå aldrig använder eftersom det är fels storlek - en ren swappsida alltså.

    SvaraRadera
  2. Men men Jaaaaa! Jag har en i multi stl 2 som är för liten. har haft den en eller två gånger. Ska vi byta??? JJaaaaa.
    maila mig på lingonbaret@gmail.com

    kram

    SvaraRadera
  3. Har ingen dunderkur mot trötthet tyvärr! Skulle behöva en själv....Kram

    SvaraRadera
  4. JAAA Lingon! Jag mailar dig! Just nu hänger koftan på vädring- ska genast ta in den!

    Kram!

    SvaraRadera