tisdag 25 januari 2011

Normalt beteende?

Är det normalt att bli illamående av allt man äter, efter man haft influensa?? Och jag menar verkligen inte lite lite sådär, utan att man verkligen känner att, bläää- inget mer att äta! Dessutom är jag sjukt, galet, vansinnigt trött! Visst kan man bli trött- men så här! Det svider i ögonen redan vid 19. Och två dagar på raken nu har jag varit tvungen att ta huvudvärkstabletter på em då en otrevlig huvudvärk gjort entré... Ska det vara så efter en flunsa- eller är det något som är "fel" som man ska kolla upp?


Tror ni förresten att man kan måla dit lite kläder på damerna på jeansjackan själv? Vill så gärna ha jackan- men inte de nakna damerna? Tänkte textilpennor och lite blåsande skynken eller hjärta, blomma whatever, i vinden- ditritade av moi.... Eller är det möjligen så att någon har en av de andra jeansjackorna men kan tänka sig att sälja....? Och hur är storlekarna på jeansjackorna? Har aldrig ens provat någon av dem...

Go´natt!

(funderar på att fixa en ny "etikett": allmänt dravel- bloggägare som inte kan sluta skriva inlägg om vad 17 som helst...)

1 kommentar:

  1. Känner igen den tröttheten, huvudvärken och illamåendet efter influensa eller kraftig förkylning, tror inte det är så konstigt att det hänger i ett tag. Blir du inte bättre inom ett par veckor däremot kanske du ska fråga Mr Doctor :) Mot tröttheten kan Berocca och rosenrot hjälpa något, värt att testa iaf.
    Hoppas du kryar på dig snart :)
    kram

    SvaraRadera