söndag 13 februari 2011

Be yourself, everyone else is taken! (Och spring is in the air)

Älskar det citatet!  Det finns på ett smycke från Björg/bjorg, men jag betalar farao inte dryga 2000 kr för lite silver och dip i guld....Hallå?! Citatet är ju dessutom inte Bjorgs eget så det kan man ju använda ändå (hm, är det Oscar Wilde som sagt det, minns inte i skrivande stund!) Funderade på att hitta ett fint smycke och sedan låta gravera det! För jag tycker att det sagda är så klockrent!


Nu börjar spring visst att komma ut...åh, vad jag längtar! Fast Elouise cobell cardigan verkar inte komma i detta släpp...grrr... Men wilma mankiller i blått!!! Ahhh! Den vill jag ha!

Någon som sett den i någon nätbutik så hojta! 

Enligt Oslotigern som testat så är den stor i storlek och knappar behövs flyttas för att den ska bli lite mer smickrande...och så vill jag ju helst ha den utan de där fransarna ...men jag ska inget lova, för då får jag väl äta upp min hatt! Vill ni se en fin provning så kika in hos Oslotigern!

Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Hej! Vet inte om det är Oscar Wilde eller inte, men det är förbenat bra sagt.

    Välkommen till landet lagomträning!
    kram

    SvaraRadera
  2. Cambridge-kuren har återförsäljare över hela landet. Gå in på deras hemsida så kan du hitta din närmsta konsulent. Kram

    SvaraRadera
  3. DEt är ett himla bra citat! Såg det på en retro plåtskylt härom veckan. Men fel färg och har sista tiden investerat i lite för många plåtskyltar... Men ingravering på ett smycke låter som en bra idé! Snor gärna den om det är ok!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är bara jag som tänker på mig, alla andra bara tänker på sig - gillar jag också ;)

    SvaraRadera