söndag 13 februari 2011

Det bidde....

...Beatnik dress! Höll med om att den ska luftas!!


Vi åt god mat på gemytligt ställe där jag nog var en av de få som hade färg på mig...! Nu struntar jag i det men lite lustigt att sitta på ett ställe där man nästan kan tro att man är på begravningskaffe....Inget fel på svart, gillar det också, men när man bara har svart, utan något som piggar upp/sätter udd på outfiten?
Därmed också sagt att jag inte hade svarta strumpbyxor utan vinröda/lila som matchade perfekt. Happy :-)

Stället var precis lagom, inte ett sånt där ställe där man skramlar med besticken och nästan ber om ursäkt, för att det är så tyst, utan mer drag. Mer krog än restaurang. Men rejäla portioner med mat, inget fjös. Förrätten var såå god: Gambas stekta i vitlöksolja, saffransaioli, lantbröd med vitlökssmak till. Inget "special" men gott!
Vi drack gott vin och njöt av att bara äta och som sagt, glatt kunna strunta i disk, nattningar av barn och dylikt! Aaah!

Idag är man tröttare...ovan som man är att dricka mer än ett glas vin... :-) ! Har ätit frukost och lyssnat på gamla idol-klipp med Jay.

Idag sker också operation nalle (sonens nalle måste lagas: tappar snart en arm), kantning av timelessklänningen. Har tröttnat på franset så nu ska här sicksackas! Franset blir kvar men blir inte mer och mer och mer...! Sedan kommer lilldamen och vill ha ett fotoalbum med bilder på sig själv och mig...ni vet den åldern...plus tredje barnet så då finns det inte lika många foton....men visst har vi...måste bara in i datorn och hitta dem.... ;-) Se där har ni min söndag!

Tack för alla bra förslag också! (Vilken jag lutade åt själv? Beatnik....! Fast färgmässigt hade jag nog passat bättre in med tutun... :-)  )

Kram på er allihopa och hoppas att ni får en härlig söndag!

1 kommentar: