fredag 4 februari 2011

Inte en molly så långt ögat når!

 Provade plagg igår. Konstaterar följande: skirty cardigan i pure white bor här-basta! Day-blusen....hm? Snygg...men....vet inte riktigt. Hilfigertoppen....alltså kände mig ungefär som om folk skulle börja vända sig om viska:
"Hur gammal tror den där tanten att hon är? Hihihi..."

Nu är det ju så att om jag gillar tröjan så struntar jag i ovanstående. Men, tja, tröjan ÄR snygg...men är den JAG? Ska kolla lite vad maken härhemma tycker. Frågar jag sonen eller någon annan av barnen så får man alltid:
"Den passar dig mamma."

Ibland undrar jag om jag skulle kunna vandra in i heldräkt i galontyg och han skulle säga samma sak....?
Så skulle jag följa sonens råd skulle min garderob fått fylla ett helt rum. Allt skulle ju vara perfekt! Maken skulle iof sig kunna säga ungefär likadant....Men han tolererar inga rum som garderob så där faller det...

Kanske får tröjan åka tillbaka.. Blusen får jag fundera lite till på. Fin, jättefin, men ja, har man ett men då borde man lämna tillbaka, är det inte så?

Annars har jag förgyllt dagen för min omgivning i följande outfit:
(de mindre smickrande "under-ifrån" tagna bilden beror på att min mästarfotograf är 6 år...)


Och det är inte en molly alls idag: joy underklänning i benvitt, fyndscarf från Kappahl och vad-den-nu-heter tunika från Hunky Dory i china blue. Älskar den här tunikan och irriterar mig på att jag inte använder den oftare! På fötterna hade jag halvhöga svarta primeboots. Så skönt att kunna ha dem utan att frysa.

Fy, det är en massa gamla mollysar på T just nu som jag vill ha! Måste alla sälja just det JAG vill ha samtidigt? Det är väl för att testa mig och mitt beteende antar jag ....:-)

Nu måste jag ta tag i lite bestyr. See you later!

4 kommentarer:

  1. Hej där:)
    Jo, jag kan tänka mig att sälja dem för 500 kr inklusive frakt. Om det är intressant, maila mig på helena.kampe@hotmail.com

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ärlighet är absolut bäst! Tack för det! Och du har helt rätt; om man tvekar nu innan man ens har använt den, hur stor är då chansen att den blir använd? Inte så stor säger jag också. Tack snälla för hjälpen. Det lutar åt skicka tillbaka just nu... måste bara kolla om man får det eftersom den var på rea...
    Och jag känner precis detsamma som dig med Tradera, för här är en till som står under test gånger tusen... :o)
    Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Åh vilken fin outfit du har idag, så vårigt och fint! Gillar verkligen DAY blusen.
    Jag är också så sugen på den där HunkyDory koftan, så klassisk och snygg...jag velar lite mellan färgerna bara, hallon, grå eller svart:)HunkyDory har mycket fint i vårkollektionen, jag får nog ta tillbaka det jag har sagt att det är för basic med HD:)
    Igår hade jag ett hemskt möte med min rektor, ibland är de helt otroliga, undrar om de kommer ihåg hur det är att jobba som lärare:( fast iof är det en av dem som aldrig gjort det... snacka om att de kan få en att känna sig riktigt låg...
    Kram till dig och ha en skön lördagskväll!
    /C.

    SvaraRadera
  4. Hahaha samma här, jag ska också börja med galonoverall, han skulle inte märka något...
    Kram!

    SvaraRadera