måndag 7 februari 2011

Webbshoppar som inte har rea.

Jag har ett bra tag retat mig på de fysiska butiker som har startat webbshoppar, men som inte har rea på nätet utan bara i fysiska butiken. Jag kan förstå att det lätt kan bli fel på lagersaldo etc. Men om man samkör lagret för både butik och webshop så borde det funka, eller om man helt separerar dem. Och blir det då så att alla för webshoppen tar slut och man har massa i fysiska butiken, ja då är det väl bara att flytta över dem till webshopslagret då! Och tvärtom!

Jag tycker att det är fräckt att sälja för fullpris till de som inte kan komma till butiken när man egentligen har rea på just de plaggen i fysiska butiken, och till råga på allt dessutom göra reklam för sin rea- när man tittar in i webshoppen!! Grrr. Det gör iaf att jag tappar lusten att handla hos just dessa!

Är det bara jag som tycker att det här är ofint? Att man inte tar hand om alla sina kunder?

Sedan, några inlägg tillbaka finns lite spegelbilder, där ser man mer av mig, dock inte ansiktet. Om det nu skulle hjälpa till att välja wrapfärger.(jag är för rädd om anonymiteten p.g.a jobbet faktiskt.) Att ni andra mollytjejer skulle veta hur jag ser ut skulle nog inte störa mig nämnvärt, men som sagt, har ju lite annat att ta hänsyn till också.
Wrapfärger är svårt....När jag gick runt och funderade här hemma så tänkte jag till sist: powder! Tänk till rosa, eller indigo eller svart eller vitt eller...Osv. Den orange gillar jag för att den liksom är lite egen, inte något som alla kommer att ha, antagligen. Men- hjälp- hur skulle man kombinera den?? Till rosa- ööörk!, svart-ja, men lite trist och hårt liksom? Vitt- ja. Jeans- beror så mycket på nyansen på denimen: ljust - ja det går nog. Så hjälp mig där. Vad 17 ska man kombinera vintage orange med?

Kram!

3 kommentarer:

  1. Jo, jag kan hålla med dej lite angående reor i webb butik & i samma fysiska affär.... ganska dåligt faktiskt !

    Vintage orange... Hm.... svårt...
    Blir inte någon sån färg i min garderob iallfall ;-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  2. Personligen tycker jag orange är fint ihop med rosa eller lila - men i rätt nyanser. (Hade faktiskt tänkt gifta mig i en orange/cerise klänning men maken satte stopp o ville att jag skulle ha vitt - men jag hade den på kvällen istället.)
    Vitt, svart, brunt och marinblått funkar ju också. Men jag är itne så konservativ utan blandar gärna färger - så länge jag klär i dem!
    Lycka till med färgvalen!

    SvaraRadera
  3. Nadia: ja, lila går ju, problemet är att jag inte har så mycket lila nederdelar, orange går också bra med cerise som sagt, men samma problem där: inga nederdelar i den färgen och det känns lite för färgglatt för min del faktisk.... Vitt och svart funkar ju bra, men känns i sammanhanget lite trista?? Ja du hör ju, jag vill både ha kakan och äta den...;-)

    Eftersom den verkar så svår att kombinera så lutar det åt att det inte blir en i orange....vi får la se!

    SvaraRadera