onsdag 2 mars 2011

Har någon sett den här någonstans??

Elouise cobell cardigan i dark berry? Har pratat om den förr. Bestämde mig för att ge upp (inte likt mig nix)och det blev en i vintage rouge. Ska prova den men om den inte faller mig i smaken så är det den HÄR jag  vill ha... Det var den jag egentligen föll för...Tyvärr har jag bara sett den på Deepfling men där är den tokslut!

Så, alla ni som har span på butiker som inte har nätbutik också (allra bäst om de har det förstås men där är väl chansen minst förstås...): Har ni sett den?? Maila mig då ( så ingen annan snyter den...) : fiasdesign (at) live.se

Eller har någon sett den live?


Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag har inte sett den i någon butik eller på nätet. Men jag ska till Malmö på lördag så jag spanar efter den till dig då. Stolek 2 eller?
    Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Storlek 2! Tack!

    Och visst är det "lustigt" att vissa färger är så jättesvåra att få tag i? Verkar knappt som om någon tagit in denna färgställning?

    SvaraRadera
  3. I wish that I could help you with the dark berry. If you decide on another color, I still have the vintage rouge available on my website: www.fullcirclestar.com.
    Good luck in your search!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  4. Thanx Karen! But I already have the one in vintage rouge. If I like it...otherwise it will have to leave this house and return to the shop...

    Kram!

    SvaraRadera