onsdag 23 mars 2011

Konsten att inte blåsa bort

...har jag praktiserat idag. När jag gick från jobbet blåste det, men inte galet. När jag kom till dagis blåste det halv storm och nu måste det då blåsa ännu mera! Inte klokt.  Vårstorm?
Bild från Fotoakuten.se

Idag har jag efter en massa funderande hit och dit beställt hem ett par mollyjeans i stl. 2. Nu får vi se om de passar och hur jag upplever storleken.  Inser dock att jag förmodligen får lägga upp dem minst en dm eftersom jag då inte är speciellt lång...Om jeansen passar ja, då rensar jag ut något annat, måste börjar praktisera en in-en ut här.

Idag provade jag också min jeansjacka igen och farao alltså om jag inte ska ta och prova en tvåa också. Men det är nog rätt det jag har. (Hoppas jag, inte tänker jag gå med förlust och sälja och köpa en ny i stl 2 -då behåller jag hellre min trea.) Möjligtvis swap då. Men vi får se...) Kollade in the naked dames också och mätte lite. Ska man ha något märke över ska det nog vara ganska så diskret, har hittat en del häftiga men de är för iögonfallande, några små mörkblå hjärtan kan jag tro blir lagom snyggt. Tänkte i så fall tråckla på dem så jag kan ta bort dem sedan i sommar när jag inte jobbar.

Ikväll blir det rättning av nationella prov och förhoppningsvis lite cykeltramp- igår somnade jag som en sten bredvid sonen och gick direkt från hans säng till min egen (mellanlandning i badrummet då) och sov vidare. Var ändå dödstrött i morse?!! Längtar till nästa ledighet. Längtar till sommar och sol.

Kram!

1 kommentar:

  1. Oj, ja, här blåser det också stormvindar så det heter duga!
    Solen skiner och vindarna är dock ganska varma så jag ska inte klaga;-)
    Du, tack så hemskt mycket för tipset!!!
    Jag har skrivit till henne så nu hoppas jag att hon kan hjälpa mig:-))
    Håller tummarna, kraam

    SvaraRadera