torsdag 12 maj 2011

Ointressant??

Inte så att jag måste ha en massa kommentarer. Fattar ju att allt man skriver inte är sådär världsintressant, men tycker ändå att det är färre än vad det i alla fall varit? Så, är jag dötrist eller?

Dagens blev min nyupptäckta kärlek 4 continent x-stitch tunikan i vitt/almost black. Perfekt idag med det lite skumma vädret som är här. Varmt, kvavt, ingen åska eller nederbörd, massa moln... Till det något så trist som svarta leggings.... ;-)

Är så nedrans trött på detta snörvlande...och eftersom snörvlandet blir värre hemma så antar jag att det måste vara pollenallergin också?? Men halterna av björk ska ha sjunkit och det ska vara det som jag inte tål...eller har jag utvecklat "allergi-mot- huset"??? Låter helt omöjligt! *wink*. Vet ju att jag är förkyld, men det har visst satt sig på stämbanden. Låter som om jag haft en riktigt härligt rockig kväll med whiskey o dylikt....Är mest orolig för att jag ska tappa rösten helt! Måtte den hålla imorgon också så ska jag försöka vara tyst i helgen... (hahahahahhaha....)





Nu ska jag spana in semin lite med äldste sonen- ja, han måste ju få se- hur ska han annars kunna hålla sig ajour med snacket i skolan i morgon? Varför sänds det hela så vansinnigt sent? Bättre hade det varit om semifinalerna hade varit förra helgen:lördagen och söndagen.

Kram, kram!

6 kommentarer:

  1. Jag tycker i alla fall absolut inte att det är ointressant! Är dålig på att kommentera och hinner oftast bara kolla runt på bloggarna men inte kommentera! Kram

    SvaraRadera
  2. Hei:)

    Det er nok ikke hva du skriver som er trist, men har lagt merke til at det er lite bilder, i hvertfall i det siste. I en slik blogg, er nok balansen mellom bilder og tekst viktig. Klær/Odd Molly er et veldig estetisk tema, og bilder av virkelig klær, prøvinger og dagens antrekk, er det som gjør en slik blogg spennende. Blir kjedelig å kun lese tekst, når det er klær leserene er opptatt av - blir som et motemagasin uten bilder. Klem fra norsk jente, som følger bloggen din:)

    SvaraRadera
  3. Inte tråkig alls! Just nu har jag bara skummat över bloggarna men inte tagit mig tid att kommentera. Tyvärr!
    Undrar över min blogg med, vara eller icke vara? Utan kommentarer dör bloggandet ut, iallafall lusten, känner jag.
    Jag ska skärpa mig med att lämna ett par rader oftare :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. O, ja. Jag är USEL på att fota. Fattar inte hur ni andra hinner och tyvärr har jag ingen som hjälper mig så mycket. Ska putsa spegeln och se vad jag kan få till!
    Håller med dig annars, att såklart att bilder piggar upp!

    Kram på er allihopa!

    SvaraRadera
  5. Mer bilder och dela upp texten lite! Du är abolut inte tråkig men jag tror att många är som jag, sitter lite urblåst i skallen på kvällen och blogg-läser.......Kram!

    SvaraRadera
  6. Inte tråkig alls:) Lite mer bilder uppskattas nog alltid.
    Kram

    SvaraRadera