torsdag 5 maj 2011

Vad mycket fint det finns just nu...

...i alla möjliga märken!

Love Forever har en massa fint, Cream likaså. En del snyggt från Chill Norway finns det också. Och så Odd Molly förstås.
Bild från Oki-doki. Färgen är dock linen cream här.

Emma tunic i färgen Flint. Bild från Oki-doki.
Jag beställde ju en del annat i stället  för de usla Lise Sandahl-klänningarna. En Emma tunic i powder och den är verkligen i powder. Står ofta att den är lite gammalrosa men jag tycker nog att den drar mer mot powder jag, det heter den också.  Emma tunic är från Cream och sitter jättefint på! Wow säger jag!  Jag köpte min från Alvashus.se och ser nu att den verkar ha tagit slut på ett kick?! Men den finns kvar i fina färgen linen cream som ni ser ovanför. Men är ni powder-freaks så är den värd att jaga rätt på! Även underklänningen är alltså i riktig powder, tycker jag. Tror nog den kallas light powder.  Jag har också sett den här tunikan/klänningen i härlig blå!
 
Fina Drape shirt från Chill Norway.

Sedan blev det en Chill, jag som inte ville ha mer därifrån alls, men en drape shirt (den är mer som en tunika) i vitt har införskaffats. Endast egentligen för att jag vet hur mycket jag älskar den jag redan har i denim. Ett favoritplagg som håller i alla väder. Så då kändes en somrigare variant bra. Sedan har också den fina tunikan/jackan från Vintage by Fé kommit. Lace jacket long. Och precis som Oddmollyholic säger så känner man sig väldigt fin i den.
Lace jacket long white från Vintage by Fé.

Sedan var det då väskan...Jättefin, men jag kan inte försvara att behålla den (se förra inlägget), nu då den inte fungerar som jobbväska för mig. Dock har ingen varit aspirant till den, så om ingen hojtar idag eller imorgon under dagen så åker den tillbaka till Alvas hus!

Så skönt att det är fredag imorgon. Är trött efter all rättning och så är det jobbigt med otrevlig kollega på jobbet...Varför ska de energitjuvarna alltid dyka upp med jämna mellanrum? Blä, säger jag bara. Överlag gick det i alla fall bra på alla NP. Några som missat något prov, endast en som riktigt föll igenom. Dock var det inga överraskningar för mig. Det kändes ganska skönt att det visade sig att mina prognoser ändå har varit korrekta.

Nu ska jag ta lite bloggenad och så ska jag se om jag orkar sy gardiner ikväll (=tråksömnad), kanske, kanske hinner man med att sy ihop ett förkläde till lilla tjejen också. Hittade ett så fint acrylvävt tyg på Åhléns idag. Lila med lite retroblommor-stuk. Köpte två meter, räcker nog till mamma-dotter matchning...! :-) Och vet ni vad? Solen skiner igen- tänk vad det gör för livsandarna!

Kram!

Be yourself- the world worships the original

1 kommentar:

  1. Vintage by Fe-saken är ljuvlig! Tänkte på dig häromdagen när jag var på utvecklingssamtal på skolan och dom som skulle på samtal före inte hade dykit upp. Sä jävla oförskämt att inte ringa ens.....Kram!

    SvaraRadera