tisdag 21 juni 2011

One down- many to go...

Farao vad mycket kläder jag har! Helt sjukt! Så nu ska här rensas- det känns som hos Josanne- plaggen får icke plats! Och det är ett i-landsproblem jag inte är stolt över ska sägas... Så snart jag har fotat lite blandat- en första omgång får komma före midsommar (dock kan jag inte garantera att jag kan svara på mail under helgen) - så hamnar det lite till salu här. Inte bara Mollysar heller... och inte vintriga plagg kan jag lova utan även lite som passar NU.  Inte bara M utan en del i L också. Så håll utkik!

Så ett Borde är avklarat...har rensat undan vintriga- höstiga plagg så nu för det tamejsjutton bli varmt- vill INTE rota fram alla de plaggen...

Nu ska barn hämtas och sedan kanske det får bli lite bibliotek och lite kakbakning (några borden till alltså)...poppis bland barnen om inte annat...Vi ska iväg ikväll och skaffa skor till halva familjen (maken, jag och ena sonen), praktiska skor som håller i skog och mark...plus att ena sonen lyckats slita hål på ett par sommarskor redan--hur bär de sig åt?? Lär väl inte bli billigt. Men vi har en liten 20% på allt på Stadium så vi börjar där...

See You Later friends (apropå att man inte "vågar" kommentera om man inte är en del av den "inre cirkeln" bland molly-bloggar : Jag kan ju nämna att jag aldrig känt mig en del av någon "inre cirkel" (antar att man menar de något "äldre" bloggarna eller de väldigt stora, med det uttrycket..) och inte tycker jag att man ska bry sig heller...jag skriver inte bara för mollyister utan för alla som vill och orkar läsa... !)

2 kommentarer:

  1. grrr. skrev ett lång inlägg till dig men då slutatde Chrome att fungera så nu är jag uppkopplad med explorer. Spännande med din rensning, jag ska hålla ögonen på dig ;)
    Ha en fin kväll, kramis!
    Loo

    SvaraRadera
  2. Behöver rensa jag med......
    Och jag skriver för alla jag med, inte bara mollyister.....Kram!

    SvaraRadera