onsdag 22 juni 2011

Varför kan jag inte lägga till bilder??? Uppdaterat!

Va f-n?? Varför kan jag inte lägga till bilder? Har inte fått något meddelande om att det skulle vara fullt eller så. Får inga felmeddelanden alls- det bara går inte! Vare sig från nätet, egna eller någonstans ifrån!

Jag som har en del att sälja....och hur trist blir det här utan några bilder alls...!

Hjälp- någon som vet vad det kan vara för fel??

Kram!
 Uppdaterat: Tack vare snälla Oddmollyholic så kan jag i alla fall publicera bilder via "Redigera HTML". 

Gör så här: När du valt "Nytt Inlägg" så finns det till höger, ovanför knappraden med bild, länk, video, textsnittsikoner osv osv två flikar, Skriv och Redigera HTML : Normalt är du i "Skriv"-läge. Men klickar du på "Redigera HTML" (blåmarkerat) till höger så kan du klicka på "vanliga" bildikonen efter det och ladda ned dina bilder.  När du sedan lagt in dina bilder ser det bara ut som "programmeringstext (i.e. HTML-kod)" i inlägget, men då väljer du bara "Skriv" igen uppe till höger så ser du bilderna som vanligt. Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Hej,
    Jag har haft PRECIS samma fel. Gå in på HTML sidan och där via den kan du tanka ner dina bilder, de håller på någon typ av support på blogger som tydligen drabbat vissa av oss senare än andra. Lycka till!!
    P.S. Är nyfiken på vad du har till försäljning....en verdana coat hade inte varit helt fel ;-D
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Tack- ska genast in och kolla om det går den vägen!

    Jo, har en veranda coat i storlek 1 (skulle behöva en i stl. 2 istället)...kanske säljes men med sorg i så fall...den är i vitt med röda band. Sååå vacker!
    Kram!

    SvaraRadera