onsdag 22 juni 2011

Till salu!

Jaha, då slänger jag ut de första plaggen nu innan midsommar. 

Frakt tillkommer. Jag samfraktar givetvis om du vill ha fler än ett plagg! Vill du köpa ett plagg- lämna en kommentar med kontaktuppgifter. Jag kommer inte att publicera dina uppgifter utan anger "reserverad" vid ett plagg tills jag fått betalt- då står det "sålt". Det är för att visa att plagget finns kvar, eftersom det har hänt att folk ändrat sig...

Under midsommarhelgen kommer jag inte att kunna titta till mailen i samma utsträckning som jag brukar. Bara så ni är medvetna om detta! Är det flera som är intresserade av samma plagg så går jag i kronologiskt ordning- först till kvarn alltså! Fynda på nu!

By TiMo klänning.
By TiMo klänning i cremevit/vit (svårt att fota också) i stretchigt material. Stl. L. Lite liten tycker jag nog att den är i storlek, om man jämför med vanlig L, men den är väldigt stretchig så.. fint fall med tyngd i. Broderier och spetsar och knappar. En tråd har släppt lite på ett ställe, men kan säkert lätt fästas, men därav lågt pris för en sådan fin klänning! Pris: 500kr


Cream tunika Emma framsidan
Cream Tunika Emma i light powder. Stl. 42, men ganska nätt i storleken ändå.  Som en L. Resår bak för bättre passform. Broderi över hela tunikan och små detaljer. Jättefin, säljer min i powder för jag har en i cremevitt också... Har använt den 2 ggr. Klicka på bilderna så kan ni förhoppningsvis se detaljerna bättre! Pris: 450kr SÅLD.
Baksidan

Swedish Hasbeens vita
Swedish Hasbeens. Hann lägga ut dem på T här. Helt oanvända. De är för smala för mina fötter tyvärr...Stl. 39. SÅLDA.


Desigual jeansklänning. Annorlunda och lite cool tycker jag. Föll för den som en fura, men det är bara att inse att den ändå inte är jag alls... Helt oanvänd, har bara provat den. Storlek 44, som en vanlig L, kanske lite större (de spanska storlekarna är små...) Plats finns iaf för de kvinnliga behagen.. Pris: 600kr.




Sådär! Sparar Mollysarna till efter midsommar, enklare så. Men har lagt några stycken till salu hos Bina...kika där om ni är nyfikna...men det kommer nog mer senare.

Kram- och stort tack till Oddmollyholic som hjälpte mig lösa bildproblematiken! Hoppas att det går att fixa den vanliga vägen snart dock!

4 kommentarer:

  1. Så mycket fint! Synd vi inte är samma storlek :-(

    Kram och lycka till med försäljningen!

    SvaraRadera
  2. Håller med tigern, mycket fint men inte min storlek.
    Kramis
    Loo

    SvaraRadera
  3. Kul att få hjälpa till ;-D
    Fina saker men tyvärr fel storlek....men du verdana wrap får du gärna bestämma om du vill sälja och i så fall hur mycket du vill ha för den. Lämna sedan en kommentar hos mig med angivande av mail så kan vi ju komma i kontakt.
    Ha en underbar midsommar!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. har samma bildproblem, vad är HTML? hur skajag hitta dit?? panik

    SvaraRadera