onsdag 1 juni 2011

Vissa dagar....

Så sjukt. Tänker på ett av mina favorituttryck Karma is only a bitch if you are. Sjutton vad bitchig jag måtte vara då....det händer så oerhört mycket nu som jag inte kan påverka, men det påverkar mig och min situation. Det handlar om jobbet, naturligtvis.

Idag ska man gå hem glad eftersom det är långledigt- men det har hänt så himla mycket, både positiva saker som nästan fått mig att gråta av glädje: att man får höra uppskattning (inte alltid som folk inser att de behöver säga att de är nöjda, många tror att vi får höra sådant "ändå", men det får vi inte, så min uppmaning till er alla: är ni nöjda med er lärare: säg det! Det betyder sååå mycket mer än ni tror!), men också saker som får mig att känna mig på gränsen till ett stress-sammanbrott med tårar där som följd..Planer som omkullkastas...som skapar sådan ångest och stress hos mig, så jag blir nästan förvånad själv..Jag orkar inte mera nu... Hur stänger man av!?  Hjälp!

Jag försöker förtränga allt (inte så lätt -är inte bra på det...)som sker för maken och jag ska iväg på en minisemester och barnen ska till Farmor och Farfar under tiden. Så det är dubbel packning på G. Sitter och klurar på vad jag ska ha på mig och med mig och undrar om ni kan tycka till lite och hjälpa mig?

Det kommer att vara varmt men förmodligen skurar och kanske en regnig dag om man ska tro väderrapporten för dit vi ska.

Vad tror ni om denna packning?

Reskläder: kofta till en ess. 3 tier och leggings?

Dag 1: ess 3 tier dress ljusblågrå eller mjölkchokladbrun  med scarf och leggings till. Eller Dreamdate dress blå  med leggings? Biketten till båda.

Dag 2: Missing dress (rödlilarosa)med leggings eller Gabrielle dress/tunika i ljusrosa från Provrummet och leggings?. Biketten!

Kvällsoutfits:
1.Silk sleeveless grey (den blå alltså) med biketten och leggings. Eller en kofta till?
2. Miami strut (japp - it lives here!) med cancun scarf och leggings, ev. de i multi.

Vad tror ni? Eller har ni några andra förslag på smarta och bra plagg som fungerar till mycket? Måste ju inte vara en specifik molly, ni vet ju inte vad jag äger exakt... ;-) utan mera vad man kan tänka på eller vad som fungerar på många sätt- så packningen inte blir enorm....

Skor är en helt annan fråga.....huvva.....skor som man kan gå i mycket...skor som ser snygga ut.....skor som tål vatten ordentligt......s u c k!


Kram på er alla och hoppas att ni har det bättre än jag just nu.

5 kommentarer:

  1. Det låter som en tuff dag - hoppas du får lite lugn och ro nu och får njuta av resan
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Stackare - kan tyvärr inte hjälp med packningen för jag hör till den sorten som bara kastar ner något strax innan jag ska åka. Lätt för mig som bara har mig själv att tänka på så jag förstår att du inte kan göra så! Hoppas ni får en bra minisemester och att du kan hämta lite krafter! Och du - jag talar ALLTID om när jag tycker att någon är duktig eller gör ett bra jobb helt enkelt för att jag tycker om att vara generös med beröm - det är härligt både att ge och att få :)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Fin-fin packning! Jag försöker vara bra på att säga till när nåt är bra. Gick speciellt till skolan och var med dottern på idrotten för att prata med hennes lärare där. Ville tacka honom för att han bara är så jäkla bra. Kill-kraken blev skit-generad;) Kram!

    SvaraRadera
  4. Säg någon som inte känner igen sig i det du säger... vissa dagar kommer det dock åt en mer än vad man borde tillåta... och det är sådana dagar man behöver mycket kärlek från sina nära och kära.
    Jag är också en grubblare men jag brukar tänka som så att all förändring leder till något... förhoppningsvis något bättre och om det inte blir bättre så måste jag se till att styra förändringen mot det håll jag själv vill. Om det innebär att prata med högsta ledningen eller söka mig ett nytt jobb... ja må så vara... huvudsaken är att jag mår bra i slutändan.
    Ang din packning så låter det som ett bra val =)

    SvaraRadera
  5. Låter jobbigt! Hoppas det blir bättre, eller att du klarar att göra det bättre. Och hoppas det hjälper med lite minisemester! Skotips är låga gummiskor (trädgårdsstövlar) i nån fin färg eller med nåt fint mönster, det hade jag med mig till Rom - med samma prognos som du beksriver - och det var min räddning! Lycka till!

    Kramar

    SvaraRadera