torsdag 7 juli 2011

Allt möjligt

Lokala butiken hade naturligtvis ä n d å plockat ut pre-fall....! Haha! Jag såg Bakers cross dress men det fanns bara stl. 2 och nedåt kvar...sedan fanns det massor med den däringa Anglaise ltd ed. vita tunikan, jag minns inte namnet nu!, den är fin, men jag tycker den påminner inte så lite om både Breeze dress och Hunkydorys sommarklänning som jag skaffade förut.... Haystack blouse var det enda andra intressanta...i powder.

Däremot hade de ganska så mycket kvar på rean. Just nu 30%, väntar med spänning på 70%...En del grandmas, både korta och långa, velour, dareme wrap i grått, lovely knits i rosa och ljusgrönt, några blusar i små storlekar. Gott om Hunkydory också...Best of Brands. Googla om ni vill ha tfnnr och mailadress, de brukar svara på telefon och mail men vet inte om de skickar.

Träffade en sökande också, inte något att ha. Jag och chefen kom överens om att söka i augusti. Hellre is i magen, för det måste bli rätt person. Men det känns ganska så jobbigt att inte veta vem och när...Det är så mycket vi behöver ordna tillsammans innan allt börjar...vet inte om jag orkar dra det lasset själv! Nåja, nu  tänker jag glömma alltihopa så gott det går, för mental semester behövs också.

Annars vandrade jag runt i centrum en kort stund på förmiddagen, lilltjejen och jag cyklade sedan efter lunch och fyndade pelargoner för 10 kr styck! Balkonglådan på altanen har nu nya hyresgäster! Maken gräver och har nu börjat fylla med grus på fiberduken och snart stenmjöl....och sedan själva stenarna! Satt en stund och läste Kalle Anka (ja, skratta ni, jag råkar gilla den fortfarande...skön avkoppling... )

Igår kom filmer jag beställt. Bl.a. Transformers 2, Beauty and The Beast och en Tingelingfilm. (Ja, jag har laddat för regnigt väder så barnen kan se på film om det blir så...!) Annars väntar jag på böcker från Bokus. Bl.a. en bok om kartorna till Sagan om Ringen. Inte så att jag är en galen fantast, men jag vill ha en fantasieggande karta att hänga över barnens sängar på landet. Efter att ha letat överallt så fick det bli det här. Boken kostar 190kr. Med kartor. Allt annat jag hittade i kartväg som var av intresse kostade minst 600kr....Så valet var då inte så svårt....

Solen skiner och vi ska strax sätta oss och äta grillat med sallad, klyftpotatis och vitlökfraiche (egengjord). Mums! Ikväll blir det kanske till att sy lite och borde ta en promenad också.

Kram!

1 kommentar: